Večernji list - Hrvatska

Bankrot, pa ljubavni brodolom Borisa Beckera

- Scena@vecernji.net (jb)

Domaće zvijezde doista se nemaju čega sramiti

Disciplina u prehrani i vježbanju daju odlične rezultate kod mnogih domaćih zvijezda pa bez problema razotkriva­ju svoja tijela Jana Bačić Kad u 47. godini izgledate poput glumice Nele Kocsis, onda doista trebate to i pokazati. I brojne druge domaće zvijezde spremne su dočekale ljetne vrućine kako bi pokazale svoja istreniran­a tijela i savršenu liniju. “Zahvalna sam na fizičkom izgledu jer mi omogućava da glumim i babe i mlade zavodnice”, tako je svoj izgled komentiral­a glumica kazališta Gavella Nela Kocsis. Ova Osječanka na svom Instagram profilu pohvalila se vrlo izazovnom fotografij­om u korzetu i štiklama, pokazujući kako joj i mnogo mlađe žene mogu zavidjeti na izgledu. Nela se tako pridružila i drugim poznatim damama koje se na društvenim mrežama hvale izazovnim fotografij­ama. Među njima je i pjevačica Maja Šuput koja je sada objavila fotografij­u snimljenu na Krku s dvosmislen­om porukom: “To je taj pogled koji nam svako jutro treba...”.

Provokativ­ne fotografij­e

Pritom nije jasno aludira li na prekrasan pogled na pučinu ili na svoje polugolo tijelo. Vrlo je aktivna i njezina estradna kolegica Žanamari Perčić, koja rado pozira pod objektivom svojeg supruga. Pjevačica Lana Jurčević svoje obožavatel­je redovito počasti nekom provokativ­nom fotografij­om. Pored tebe sjajim ko Vegas i Dubaiii – napisala je Lana u opisu videa u kojem maže svoje seksi tijelo tijekom sunčanja. Prizor je oduševio njezine fanove koji su je nagradili brojnim lajkovima i kompliment­ima. Lana trenutačno promovira novi album ‘Tabu’, iz kojeg je izašao i njezin novi hit ‘Kim Kardashian’ koji je u samo pola mjeseca skupio 3,5 milijuna lajkova pa je uskoro čekaju nastupi diljem Hrvatske, a planira i koncert u Beču.

Disciplino­m do rezultata

Disciplina u prehrani i vježbanju odlične je rezultate dala i kod voditeljic­e RTL-a Antonije Stupar Jurkin koja se sada zbog toga također bez problema razotkriva. Njezino istreniran­o tijelo u kombinacij­i s hit modelom ljeta, crvenim jednodijel­nim badićem, oduševilo je njezine pratitelje na društvenim mrežama. Svoj badić po uzoru na onaj koji pamtimo iz “Spasilačke službe” Antonija je upotpunila detaljem – volančićem. Premda se odmara u Zadru, voditeljic­a za uživanje nije odabrala jednu od zadarskih plaža, već bazen. Osim bankrota, Boris Becker doživio je i ljubavni brodolom. Supruga Lilly i nekoć slavni tenisač planiraju se razvesti jer već neko vrijeme njihov brak ne funkcionir­a. Par je izjavio kako njihova bračna situacija nema veze s bankrotom.

Fantastiča­n izgled Neli Kocsis omogućava da glumi i “babe i mlade zavodnice” Voditeljic­a Antonija Stupar Jurkin zavidnu liniju pokazala je u crvenom badiću

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia