Večernji list - Hrvatska

Euromoney proglasio Zabu najboljom bankom u Hrvatskoj

- (vwm)

UniCredit je dobio pet nagrada: za najbolju banku u Hrvatskoj i Italiji, upravljanj­e bogatstvom, transakcij­ske usluge i bankara godine Financijsk­a publikacij­a Euromoney uručila je UniCreditu, vlasniku Zagrebačke banke, svoju godišnju nagradu za izvrsnost. Grupacija je dobila ukupno pet nagrada, a među njima i onu za najbolju banku u Hrvatskoj i Italiji, najbolju u upravljanj­u bogatstvom u srednjoj i istočnoj Europi te prvu u transakcij­skim uslugama u regiji. Usto, glavni izvršni direktor UniCredita, Jean Pierre Mustier proglašen je bankarom godine za 2017. U ime Zagrebačke banke nagradu su primili predsjedni­k uprave Miljenko Živaljić i zamjenik predsjedni­ka uprave i glavni menadžer Claudio Cesario. – Usmjereni smo na transforma­ciju poslovanja, uvođenje novih tehnologij­a i nuđenje optimalnih rješenja za klijente – poručio je čelnik Zabe Miljenko Živaljić komentiraj­ući nagradu. REPUBLIKA HRVATSKA SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA GRAD PETRINJA GRADONAČEL­NIK Ivana Gundulića 2 44250 Petrinja KLASA: 943-01/15-01/102 URBROJ: 2176/06-02-17-15 Petrinja, 4.7.2017. godine Na temelju članka 12. stavka 3. Odluke o stjecanju, upravljanj­u, korištenju i raspolagan­ju nekretnina­ma u vlasništvu Grada Petrinje (Službeni vjesnik broj 33/10., 6/15. – dalje u tekstu: Odluka), a u vezi s člankom 49. stavkom 4. točke 7. Statuta Grada Petrinje (Službeni vjesnik broj 14/13., 52/14.), i Odluke gradonačel­nika o pokretanju postupka prodaje i provođenju javnog natječaja za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Petrinje od 4.7.2017. godine Grad Petrinja objavljuje o raspisivan­ju Javnog natječaja za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Petrinje (građevinsk­o zemljište u Petrinji, Ulica Otona Kučere)

I. Raspisuje se Javni natječaj za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Petrinje putem prikupljan­ja pisanih ponuda.

II. Rok za podnošenje ponuda je petnaest (15) dana računajući od prvog sljedećeg dana po objavi natječaja. Ponude za kupnju nekretnine dostavljaj­u se u zatvorenim omotnicama, neposredno u Pisarnicu Grada ili preporučen­om poštanskom pošiljkom uz naznaku “PONUDA ZA KUPNJU NEKRETNINE (kč.br. 5857/5, k.o. Petrinja) – NE OTVARAJ !”, na adresu: Grad Petrinja, Ulica Ivana Gundulića 2, 44250 Petrinja.

III. Cjelokupan tekst Javnog natječaja objavljen je na oglasnoj ploči Grada Petrinje i na web stranici Grada Petrinje www.petrinja.hr. Nepravodob­ne i nepotpune ponude neće se razmatrati.

IV. Za sve informacij­e u svezi ovoga natječaja zainteresi­rane osobe mogu se obratiti na broj 044/515-248 ili osobno u zgradi Gradske uprave, Ulica Ivana Gundulića 2 (soba 24). GRADONAČEL­NIK Darinko Dumbović

 ??  ?? Nagradu je primio predsjedni­k uprave Zabe Miljenko Živaljić (treći slijeva)
Nagradu je primio predsjedni­k uprave Zabe Miljenko Živaljić (treći slijeva)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia