Večernji list - Hrvatska

Ben Affleck ponovno ljubi tri mjeseca nakon razvoda

- (isg)

– Nenad: Datum izlaska pjesme je bio promišljen, a ona je nastala prošle godine. da, atipična je za nas jer je ja pjevam, a i atipična je temom jer je društveno-politička. Zadovoljan sam i njome, a pogotovo spotom. Pjesme ne pišem zanatski, nego iz potrebe. Ovo je bila potreba jer živimo u takvom kontekstu. Ja nisam osoba koja piše statuse po Facebooku, nego je ovo moj način da kažem što mi smeta.

Detour je pravi projekt

Osim glazbe, oboje se bavite i drugim poslovima. Poznato je da ste vi, Nenade, arhitekt i scenograf koji radi na HRT-u, dok je Gina voditeljic­a na Narodnom radiju. Može li se živjeti od glazbe? – Nenad: Detour je postao pravi projekt koji prehranjuj­e puno obitelji, no moj posao je dosta artistički, tako da ne odustajem od toga jer me veseli i pravi mi je ispušni ventil. Ponosan sam što sam bio u najužem krugu ljudi koji su projektira­li zagrebačku Arenu. Moj obol je vanjski izgled Arene, svih tih 86 lamela su moja ideja. Volio bih sad i svirati u Areni, to bi značilo da smo uspjeli. – Gina: Ja sam od ožujka svakog dana od 18 do 22 u programu Narodnog radija. Kolega Tomislav Cvetković i ja vodimo show “Treća smjena”. Također, subotom radimo top-listu. S obzirom na to da i on uživa u glazbi kao i ja, baš smo se snašli. Osim što vodimo taj show, kreativni smo producenti, i svaki dan radimo smišljamo nove teme. Nedavno sam radila i na RTL-ovim “Zvijezdama”. Bio je to moj prvi televizijs­ki projekt, koji sam prihvatila zbog znatiželje. Bilo je super raditi s tim mladim ljudima.

Tri mjeseca nakon razvoda od glumice Jennifer Garner, glumac Ben Affleck ima novu ženu u svom životu. Riječ je o Lindsay Shookus, producenti­ci showa “Saturday Night Live”. Izvori govore kako je par u ranoj fazi veze te da su se nedavno poslovno susreli u Londonu. – To je više kao ljetni flert. Još je rano za predviđanj­e zajedničke budućnosti, žele ići polako – rekao je zajednički poznanik. Aflleck i Shookus nisu još službeno potvrdili da su u vezi. Ben se od prve supruge Jennifer razveo zbog navodne afere s dadiljom njihovo troje djece.

Kompletan intervju možete pogledati ako skenirate ovaj QR kod

 ??  ?? Detour će večeras nastupiti na krovu MSU u Zagrebu Članovi grupe Detour odgovarali su na pitanja Samira Mille
Detour će večeras nastupiti na krovu MSU u Zagrebu Članovi grupe Detour odgovarali su na pitanja Samira Mille
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia