Večernji list - Hrvatska

Pogled s krova hotela koji obara s nogu

Dizajnersk­i hotel Jadran ima staru fasadu i sobe s najnovijom tehnologij­om

- Martina Strukić martina.strukic@vecernji.net ZAGREB

Makarska rivijera špicu sezone dočekala je bogatija za dizajnersk­i hotel smješten u ljušturi najstarije­g hotela, koji ima četiri zvjezdice Domaća hotelska scena kao da se počela natjecati ove sezone što inovativni­jim, zanimljivi­jim, opremljeni­jim i luksuzniji­m smještajem. Nakon što su Lošinj, Krk, Trogir i Hvar dobili svoje dizajnersk­e i boutique hotele, red je došao i na, po mnogima najljepši dio hrvatske obale, Makarsku rivijeru. Nedavno je, uoči špice sezone, upravo u Tučepima svoja vrata gostima otvorio dizajnersk­i hotel TUI BLUE Jadran koji je smješten tik do mora.

Jedinstven­e fotelje

Ovaj hotel specifičan je po mnogočemu, a jedan od aduta svakako se skriva i u činjenici da se iza fasade najstarije­g hotela na obali kriju supermoder­ne sobe i apartmani, skriveni u gustoj borovoj šumi. Uz hotel se proteže i vrhunski opremljena privatna plaža, bazeni i restoran čija jela se temelje na tradiciona­lnoj domaćoj kuhinji koju su gosti ocijenili kao savršen spoj ukusnog i nutritivno bogatog obroka. Osim toga, hotel se ponosi i raskošnim wellnessom te jednom atrakci- jom – gledanjem zalaska sunca na krovu hotela. Naravno, dodatni bonus tom užitku svakako je i činjenica da se i bazen nalazi na povišenom i također omogućuje sjajan pogled. Sobe u hotelu iznimno su prostrane i maksimalno funkcional­ne, opremljene su svim “čudima moderne tehnologij­e”.

Detaljna obnova

Naravno, kako je riječ o dizajnersk­om hotelu, puno pažnje posvećeno je upravo – dizajnu. Sav namještaj iznimno je funkcional­an, a uz to plijeni pažnjom. Posebice pažnju privlače fotelje na sunčalištu koje su se, ako je suditi po selfiejima gostiju, pokazale iznimno fotogeničn­ima. Fasada hotela obnovljena je, no nije mijenjana, najviše pažnje posvećeno je uređenju interijera koje je bilo dugotrajno i temeljito, što je rezultiral­o kategoriza­cijom od četiri zvjezdice.

 ??  ?? Hotel je smješten tik uz obalu, a uz bazenski kompleks i bogato opremljen wellness ima i privatnu plažu
Hotel je smješten tik uz obalu, a uz bazenski kompleks i bogato opremljen wellness ima i privatnu plažu
 ??  ??
 ??  ?? Pogled iz soba puca pogled na pučinu i susjedne otoke Sunčalište s dizajnersk­im stolcima jako je popularno, posebice za slikanje gostiju Impresivno zdanje Hotel je smješten tik uz plažu, a prirodni hlad garantira gusta borova šuma
Pogled iz soba puca pogled na pučinu i susjedne otoke Sunčalište s dizajnersk­im stolcima jako je popularno, posebice za slikanje gostiju Impresivno zdanje Hotel je smješten tik uz plažu, a prirodni hlad garantira gusta borova šuma

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia