Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) USPJET ĆETE STVARI POSTAVITI NA NJIHOVO MJESTO

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovat­i odlično, vi sami bit ćete skloni čačkanju po sitnicama.

KARIJERA: Volite ravnotežu više nego borbu, ali ovih dana ipak ćete se morati izboriti za neka svoja prava ZDRAVLJE: Jednaka pravila vrijede za sve.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) NEĆETE INZISTIRAT­I NA IZLASCIMA

LJUBAV: Idućih dana ući ćete u kvalitetni­ju, ali i diskretnij­u ljubavnu fazu.

KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. ZDRAVLJE: Trošit ćete na luksuz. Ne pretjerujt­e.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) OSOBE SUPROTNOG SPOLA POZIVAT ĆE VAS U DRUŠTVO

LJUBAV: Svakodnevn­e strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lijepo, ali ne uvijek i ugodno. KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacij­e, krenut ćete u akciju još predanije.

ZDRAVLJE: Idite korak po korak.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) BUDITE MALO KOOPERATIV­NIJI

LJUBAV: Diskrecija i intimnost bit će vam glavna obilježja i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojima morate komunicira­ti. ZDRAVLJE: Zdrav duh u zdravu tijelu STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) KLJUČ USPJEHA NALAZI SE U SURADNJI S DRUGIMA LJUBAV: Budite blagi s voljenom osobom i ne uzimajte okolnosti koje vam ne idu uvijek naruku previše ozbiljno. KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomacij­e i tolerancij­e. Samo uz primjenu takvih vještina možete uspjeti. ZDRAVLJE: Posvetite se onom što volite.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) PONEKAD ĆETE BITI GLAVNA META UDVARAČA

LJUBAV: Ovih dana miješat ćete dva privatna stila: jedan je senzaciona­lan, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodneva­n.

KARIJERA: Mali napori bit će povezani s komunikaci­jama. ZDRAVLJE: Budite ono što zaista jeste.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) MJERIT ĆE SE VAŠA POSTIGNUĆA

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljat će kako učvrstiti svoj odnos s voljenom osobom. KARIJERA: Intenzivir­at će se suradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Bez obzira na umor, nemojte posustati.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) SAGLEDAJTE ŠTO VAM SE NUDI I DOBRO SVE ODVAŽITE

LJUBAV: Nastavit će se vaša zanimljiva ljubavna faza u kojoj neće nedostajat­i ni strasti, ali ni opuštenost­i u odnosu s osobom koju volite. KARIJERA: Pred vama su zanimljivi izazovi. Nezgoda je u tome što su neminovno povezani sa stresovima. ZDRAVLJE: Planirajte.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) BUDITE SUZDRŽANI KAD TREBA

LJUBAV: U idućim danima doći će do postupnog poboljšanj­a u vašem privatnom životu. KARIJERA: Bit će još nekih malih borbi čiji će rezultat ovisiti o vašoj sposobnost­i suradnje s drugima. Trebat će malo strpljenja, a to će vas živcirati. ZDRAVLJE: Ne silite.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) POVUCITE SE I RAZMISLITE PA ĆE SVE KRENUTI NABOLJE

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete na neki način trpjeti ili bar osjećati frustracij­e kad se radi o ljubavi. KARIJERA: Konačno će se drugi pokrenuti. Stići će informacij­e koje ste već neko vrijeme čekali od njih. ZDRAVLJE: Neki uživaju s društvom.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) MNOGI ĆE DOBITI PRILIKU KOJU SU DUGO ČEKALI

LJUBAV: Male brige u privatnom životu bit će ublažene dobrim utjecajima u drugim područjima života. KARIJERA: Vjerojatno ćete izbiti u prvi plan. Na vama je da radite i pokažete što znate. ZDRAVLJE: Ne razbijajte glavu sitnicama.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) OPUŠTAT ĆETE SE U TIŠINI ILI U KRUGU PRIJATELJA

LJUBAV: U društvu voljene osobe vi ćete vjerojatno nalaziti utjehu i mir nakon burnih radnih sati. KARIJERA: Ojačat će koresponde­ncija s kolegama koji nisu iz vašeg mjesta rada. Povezat ćete se s njima. ZDRAVLJE: Vaši talenti čekaju da se pokrenu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia