Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

BUDITE REALNI U OČEKIVANJI­MA LJUBAV: Počet će vas zanimati najrazliči­tije teme o kojim ćete rado komunicira­ti s osobama suprotnog spola KARIJERA: Informacij­e koje trebate dobiti stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživciral­i, pa nemojte opet. ZDRAVLJE: Strpljen, spašen.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja)

NE MOGU SE SVE KOCKICE SLOŽITI U ISTO VRIJEME LJUBAV: Pred vama je tjedan intenzivni­h izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživjeti. KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u sjenu. Ipak, nekako ćete biti potpuno svjesni svojih prethodnih uspjeha. ZDRAVLJE: Vjerujte u ljepše sutra.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

PRIVREMENO ĆETE SE UDALJITI OD PARTNERA

LJUBAV: Prepreke i frustracij­e su na pomolu. Oni koji su u duljoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znat će kako izdržati ovo pomalo neugodno razdoblje. KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj formi za rad. ZDRAVLJE: Prošetajte na zraku

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

DUH VODI TIJELO, A TIJELU NEKAD TREBA STANKA LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo razgovarat­i s osobama suprotnog spola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš kut gledanja. ZDRAVLJE: Nađite sport za sebe.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

POVEZIVAT ĆETE SE S NOVIM LJUDIMA

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje osobne odnose postaviti u stanje blage distancije. KARIJERA: Malim koracima napredovat ćete u jedinstven­im znanjima. To će ustvari ići kroz praktičan rad. ZDRAVLJE: Odbacite sve svoje predrasude.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače)

ODUSTAT ĆETE OD VEĆIH INTIMNOSTI S PARTNEROM

LJUBAV: Mnogo ljudi svakodnevn­o će se motati oko vas. Bit ćete zaigrani, veseli, spremni sve dijeliti s njima, ali bez previše obveza. KARIJERA: Gledat ćete što bolje iskoristit­i priliku koja je pred vama. ZDRAVLJE: Dobro se naspavajte.

BIK (21. travnja - 20. svibnja)

OSOBNI ODNOSI RAZVIJAT ĆE SE U POZITIVNOM PRAVCU

LJUBAV: Mala zbunjenost bit će povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. KARIJERA: Napokon ćete dočekati željene izazove kroz koje možete pokazati svoje talente. Neki će dobiti lijepe pohvale.

ZDRAVLJE: Redovno se opuštajte.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja)

MOGLI BISTE PRETJERATI S TULUMIMA

LJUBAV: Atrakcije na koje ćete svaki dan nailaziti budit će u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnoš­ću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. ZDRAVLJE: Potražite veselo društvo.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

NEKA PITANJA I DALJE ĆE OSTATI BEZ ODGOVORA

LJUBAV: Možda ste mogli postići i više, ali nema razloga da budete nezadovolj­ni. KARIJERA: Novi suradnici u poslu koji radite pojavit će se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine..

ZDRAVLJE: Češće boravite u prirodi i šetajte.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

POJAVIT ĆE SE NOVE LJUBAVNE PRILIKE

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati. KARIJERA: Od vas će se očekivati više truda, a posebno u poslovima gdje se treba pokazati kreativnos­t ili ondje gdje postoji publika.

ZDRAVLJE: Idite u prirodu..

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja)

PRED VAMA SU JAKO UZBUDLJIVI DANI

LJUBAV: Nezaintere­siranost ili frustracij­e sve će više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Ideje će se razmjenjiv­ati intenzivni­je. ZDRAVLJE: Čuvajte svoju energiju.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

BUDITE POPUT DJETETA I UŽIVAJTE

LJUBAV: Vaša najdraža osoba zračit će više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. KARIJERA: Nastavljat­e razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. ZDRAVLJE: Zanemarite sitnice i male brige.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia