Večernji list - Hrvatska

Nakon deset godina braka razvodi se Roman Abramovič

- Bernard Karakaš panorama@vecernji.net ZAGREB

Milijarder tvrdi da s uskoro bivšom suprugom ostaje u dobrim odnosima, nakon desetogodi­šnjeg braka u kojem je rođeno dvoje djece

Ruski milijarder, jedan od najbogatij­ih ljudi svijeta, Roman Abramovič najavio je kako se razvodi od svoje 36-godišnje supruge Daše Žukove s kojom je u braku već deset godina. Par koji ima dvoje djece objavio je kako je razvod neizbježan, a objava dolazi samo tjedan nakon što se Abramovič sam pojavio na prijemu u St. Peterburgu. Samo nekoliko mjeseci prije, njegova supruga snimljena je na romantično­j večeri s Joshuom Kushnerom, dečkom supermodel­a Karlie Kloss, i već se tada počelo nagađati kako je brak ruskog oligarha na klimavim nogama. – Ovu je odluku bilo teško donijeti, no morali smo to učiniti – ustvrdio je Abramovič nakon što je objavio vijest o razvodu, no tvrdi i kako s uskoro bivšom suprugom ostaje u dobrim odnosima. Ne samo zbog djece, već i zbog činjenice kako Daša Žukova ima dobar dio udjela u Abramoviče­voj tvrtki. Inače, sam brak je bio oduvijek obavijen velom tajne. Vjenčali su se 2008., no brak su tajili punih šest godina dok cijelu stvar nije otkrio The Wall Street Journal i objavio u svom članku 2014. godine. Poslije se pokazalo da je Daša dala dozvolu za njegovo objavljiva­nje.

SUPRUGA DAŠA ŽUKOVA IMA DOBAR DIO UDJELA U NJEGOVOJ TVRTKI

 ??  ??
 ??  ?? Par je često u Hrvatskoj; 2007. snimljeni su u Dubrovniku (lijevo i gore), a Roman je često s djecom (sasvim gore)
Par je često u Hrvatskoj; 2007. snimljeni su u Dubrovniku (lijevo i gore), a Roman je često s djecom (sasvim gore)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia