Večernji list - Hrvatska

UŽIVAM U SVAKOM DANU, OBITELJI, GLAZBI, HRANI...

BIVŠA MANEKENKA NAJPONOSNI­JA JE NA SVOJE SINOVE KOJI SU, KAŽE, POSTALI KRASNI MALI LJUDI

- Iva Stilinović Grahovac scena@vecernji.net ZAGREB

Viktoriji i Dini na odmoru se pridružio i Dinin sin iz prvog braka Duje, za kojeg Viktorija kaže da ga voli kao da ga je ona rodila

Viktorija Rađa bila je Miss Dalmacije 1995. godine i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske iste godine kada je Anica Martinović odnijela tada prestižnu titulu, a nakon udaje za košarkaša Dinu Rađu ostavlja manekensku karijeru i tek započetu glazbenu karijeru i posvećuje se obitelji. Svojedobno je vodila i wellness centar u Splitu, no njezini dečki, sinovi i Dino, ipak su joj najvažniji u životu.

Dani odmora

Fotografij­om koju je objavila na Instagramu, na kojoj se Dino u plićaku zafrkava sa sinovima Rokom, Nikom i Dujom, pokazala je koliko uživa u zajednički­m trenucima ljetovanja na Visu. Dane odmora iskoristil­a je i za uživanje u svim blagodatim­a koje pruža Jadran, a svoje pratitelje na Instagramu svakodnevn­o oduševljav­a i svojim fotografij­ama koje izazi- vaju, u pravilu, divljenje i pohvale za sjajnu liniju, mladolik izgled i izvrstan outfit. Viktorija i Dino vjenčali su se na ljeto 2001. na jahti nedaleko od otoka Korčule. Prvi njihov sin na svijet je stigao 2003. godine, a drugi 2008. Dinin sin Duje, pak, ima 20 godina i studira u Americi te je došao na praznike, a rođen je u njegovu prvom braku s košarkašic­om Željanom. – U onom trenutku kad zasnuješ obitelj, ona postaje tvoj prioritet i to se više ne mijenja. Evo, primjerice, još koji dan i ulazim u novo desetljeće života, a svojim sam roditeljim­a i danas prioritet – izjavila je nedavno Viktorija za časopis Story napomenuvš­i da i Duju smatra svojim.

Djeca su nam krasni ljudi

– Nisam ga rodila, ali volim ga jednako kao da i jesam. Trenutačno je u Americi na studiju i svima nam jako nedostaje. Dva moja mlađa sina, Roko i Niko, potpuno su podijeljen­i. Roko je mamin, Niko tatin, a ja bih najiskreni­je voljela malo supruga u Roku i malo mene u Niki, ali karakter dobivaš rođenjem. Mislim da su krasni mali ljudi te da smo dosad Dino i ja obavili jako dobar posao – ponosno je rekla Viktorija. Na pitanje kakva su njezina razmišljan­ja o ljubavi odgovorila je: – Ne razmišljam o ljubavi. Živim u svemu, u svakom danu, obitelji, prijatelji­ma, hrani, glazbi i svemu ostalom što mi dan donese – istaknula je Viktorija Rađa.

Moji mlađi sinovi potpuno su podijeljen­i – Roko ima moj, a Niko Dinin karakter U onom trenutku kad zasnuješ obitelj ona postaje tvoj prioritet i to se nikad ne mijenja

 ??  ?? Na Instagramu Vikotorija svakodnevn­o prima pohvale za svoju sjajnu liniju
Na Instagramu Vikotorija svakodnevn­o prima pohvale za svoju sjajnu liniju
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia