Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Bit ćete osjetljivi i malo je onih koji će s vama moći izaći na kraj. POSAO Iako vam se čini da vas autoriteti sputavaju, nalazite se u dobrom razdoblju. ZDRAVLJE Neki počinju s dijetom.

LJUBAV Veselit ćete se s vama dragim ljudima i nećete dopustiti da vam išta pokvari dobre odnose. POSAO Doći će do malih preispitiv­anja oko novčanih ulaganja. ZDRAVLJE Relaksiraj­te se.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Bit će natezanja s voljenom osobom jer se nećete složiti o tome po čijem mora biti. POSAO Odolite iskušenju da uzmete ono što vam ne pripada. ZDRAVLJE Nije zlato sve što sja.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Danas se trebate otvoriti prema ljudima iz svoje radne okoline. POSAO U svim poslovima koji su povezani s odnosima s ljudima postići ćete zavidne rezultate. ZDRAVLJE Opustite se.

LJUBAV Danas ćete naći ravnotežu uz pomoć prijatelja. POSAO Odlično ćete surađivati kako s mladim, tako i sa zrelim suradnicim­a u poslu. ZDRAVLJE Možete i malim koracima stići do cilja.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Današnji dan vjerojatno će vam donijeti veselo druženje s osoba koje su zabavne. POSAO Možda sanjate neki drugi posao ili drugog šefa, ali to je samo san. ZDRAVLJE Slabija cirkulacij­a.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Bolje ćete se osjećati u širem krugu ljudi nego u paru. Zato se povežite s društvom. POSAO Neke stvari odvijat će se bolje nego što ste očekivali. ZDRAVLJE Tope se prepreke.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Pred vama je jedan vrlo obećavajuć­i dan za svaku vrstu osobnih odnosa. POSAO Ključ uspjeha na poslu za vas danas se nalazi u suradnji s drugima. ZDRAVLJE Više se krećite.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Sve što trenutno nedostaje u osobnim odnosima uspješno ćete nadoknađiv­ati seksom. POSAO Danas će na poslu biti vrlo ugodno. ZDRAVLJE Pijte više tekućine.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Veseli ste što se vaš ljubavni život poboljšava, ali još nije kraj provokacij­ama. POSAO Okrećete sve više stvari u svoju korist, iako se to još jasno ne ispoljava. ZDRAVLJE Sitne brige.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJUBAV Vaša ljubavna renesansa nastavit će se, i to još jače, bolje i sretnije. POSAO Ni danas ne bi trebale izostati pohvale za vaš rad. ZDRAVLJE Možete gotovo sve.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Osjećate da vaša najdraža osobe ima povećane emotivne apetite. POSAO Poštujte sve koji s vama rade, a očekujete i obratno. ZDRAVLJE Budite ono što jeste.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia