Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Još ste orni za nove ljubavne pustolovin­e, a u njima vam danas pomažu vaši prijatelji. POSAO Nije isključeno da će vas pohvaliti. ZDRAVLJE Maknite se od svih negativnos­ti.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Išli vi korak naprijed, pa korak nazad, opet ćete biti u plusu, jer znate što želite. POSAO Jedan trošak malo će vas uznemiriti. ZDRAVLJE Odvojite poslovno i privatno.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Neki će voljenu osobu staviti na vrh vlastitih vrijednost­i. POSAO Jedna tajna ima veliku težinu, a vi ćete je čuvati znajući koliko vrijedi. ZDRAVLJE Ne postoji savršenstv­o.

Rak (22.6 - 22.7) LJUBAV Vodit ćete voljenu osobu od nekretnine do nekretnine pokazujući joj gdje bi mogli živjeti jednog dana. POSAO Vjerujete da možete bolje i više. ZDRAVLJE Spremni na nove izazove.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Bit ćete sve bolje povezani s drugima, pa tako i s voljenom osobom. POSAO Uhodani poslovi dobit će novi zamah i poticaje, a vi ćete raditi predano. ZDRAVLJE Ostanite dosljedni sebi.

Djevica (23.8 - 22.9 ) LJUBAV Vi ćete i danas nastaviti sa svojim ljubavnim uspjesima. POSAO Ako malo zastanete, vidjet ćete da se većina stvari razvija sve bolje i bolje. ZDRAVLJE Zdravi ste i vedri.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Neki će izaći van, ali će im događaji na tom mjestu blago uzdrmati samopouzda­nje. POSAO Dobro ćete se snalaziti u očitim zadacima. ZDRAVLJE Prvo promislite, onda recite.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Rado ćete se odazvati pozivu na kavu gdje bi moglo uslijediti ugodno čavrljanje. POSAO U poslu sve više uživate i uspijevate spajati ugodno s korisnim. ZDRAVLJE Slobodno se izrazite.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Potreba za nježnošću porast će i očekivat ćete od druge strane da vas mazi. POSAO Odličan je dan za poslovne dogovore temeljnih tema i poslova. ZDRAVLJE Budite strpljivi.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJU-BAV Mala zbrka u osjećajnim pitanjima bi će povezana s potrebom za dominaciju. POSAO Nastojte proanalizi-rati moralne dvojbe u vezi jednog posla. ZDRAVLJE Ne može sve biti savršeno.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJUpravcu. BAV Vaša ljubavna idila nastavlja se na vašu radost i veselje. POSAO Krećete u nove poslovne bitke i malo je toga što vas u njima može zaustaviti. ZDRAVLJE Sve ste vedriji i jači.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Ne bojte se vlastite ozbiljnost­i i ozbiljnih namjera. POSAO Poslovna komunikaci­ja će se odvijati kvalitetno, ali nećete biti zadovoljni svojim nastupom. ZDRAVLJE Bit ćete prihvaćeni.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia