Večernji list - Hrvatska

VOLIM KUPANJE I MIR, ALI NA ZRĆE SE MORA OTIĆI

NAKON ZABAVE S PRIJATELJI­MA ČEKA JE SNIMANJE NOVE SERIJE

- Ana Herceg

Sementa radi i na novim pjesmama čije tekstove potpisuje Andrea Čubrić, a snima ih u studiju kod Shalle

Manje od dva tjedna imala je pjevačica i glumica Sementa Rajhard za ljetni odmor. Lijepa 26-godišnjaki­nja nimalo nije dvojila gdje ga provesti. - Posljednji­h četiri, pet godina ljeti sam na Pagu. Inače, tijekom godine često putujem s roditeljim­a pa smo često u Lici, kod kuće u Zagorju, u Dalmaciji, ali kada imam tih deset slobodnih dana, volim s društvom otići na Pag govori glumica koja je u Novalji uživala s najbližim prijatelji­ma.

Uloga samozatajn­e Emine

- Bilo nas je mnogo, cijelo naše društvo. Odlično smo se zabavljali jer svi jako volimo sunce i obožavamo biti na plaži. Igrali smo picigin i bilo nam je uistinu lijepo. Volim se kupati, volim mir, ali naravno da se mora otići i na Zrće. Nekoliko smo puta bili na partyjima ili afterima, a ostale smo dane provodili mirno, na ugodnim večerama uz dobru glazbu, što mi je i najljepše - govori pjevačica koja još ne zna hoće li s dečkom Vanjom Brundulom otići na kraći odmor udvoje. Nakon bezbrižnih deset dana, koje je provela u morskim radostima, Sementa se vraća poslovnim obvezama. Najprije u lunapark svojih roditelja, gdje je zadužena za administra­tivne poslove, a poslije nastavlja snimati novu seriju ‘»ista ljubav’, koja će se od jeseni prikazivat­i na Novoj TV. - Glumim Eminu koja mi je u nekim segmentima jako slična. Samozatajn­a je djevojka koja dolazi u mjesto i ima dosta tajni koje se nakon nekog vremena lagano počinju otkrivati. Iznenađuje nekim odlukama, vrckava je, ali i iznimno ozbiljna te žudi za društvom i ljubavlju - tako je Sementa opisala svoj lik. No po čemu joj nalikuje? Čuva li i Sementa brojne tajne? - Ne, naravno da toga nema kod mene - govori smijući se i dodaje: - Ona je mlada cura koja ima svoju viziju i ponekad ide glavom kroz zid kako bi je ostvari-la. Ide pa što bude, a takva sam i ja. Mislim da ne treba previše razmišljat­i i ako ti unutarnji glas kaže: “Samo daj!” onda to i treba napraviti jer život je samo jedan - ističe svestrana djevojka.

Uskoro i novi singl

Osim rada u obiteljsko­m lunaparku, snimanja nove serije, Sementa radi i na novim pjesmama čije tekstove potpisuje Andrea Čubrić, a snima ih u studiju kod Bojana Šalamona Shalle. - Moj brat Giuliano, koji je DJ, i ja razmišljam­o o beatovima dok Shalla i Andrea svoje znanje ubacuju u realizacij­u i točno znaju što i kako želim. Jedva čekam u rujnu ili listopadu izbaciti prvi singl. Jednu smo pjesmu već snimili, napravit ćemo još tri i nadam se da ću imati vremena zatvoriti se u studio i snimiti cijeli album. Mislim da je ovo godina koja će biti obilježena velikim poslom - govori Sementa koja je zbog poslovnih obveza obiteljski dom u Oroslavju morala zamijeniti novim u metropoli. - Već sam neko vrijeme u Zagrebu jer mi je tako lakše zbog snimanja, ali svaki vikend idem kod svojih - otkriva, a na pitanje živi li sada s dečkom s kojim je u dvogodišnj­oj vezi, veselo i samozatajn­o odgovara: Neću komentirat­i.

 ??  ??
 ??  ?? S roditeljim­a često putuje - malo su u Lici, pa kod kuće u Zagorju ili pak u Dalmaciji, a posljednji­h pet godina s društvom ljetuje na Pagu, koji nije zaobišla ni ove godine
S roditeljim­a često putuje - malo su u Lici, pa kod kuće u Zagorju ili pak u Dalmaciji, a posljednji­h pet godina s društvom ljetuje na Pagu, koji nije zaobišla ni ove godine
 ??  ?? Sementini roditelji imaju lunapark u kojem ona predano pomaže oko administra­tivnih poslova
Sementini roditelji imaju lunapark u kojem ona predano pomaže oko administra­tivnih poslova
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia