Večernji list - Hrvatska

Žene koje su zbog žena ostavile muškarce

Neke su i danas u vezi s nježnijim spolom, a za neke to je bila samo avantura

- Scena@vecernji.net

Rijetko se tko od slavnih osoba može pohvaliti tako bogatim i raznovrsni­m ljubavnim životom kao Angelina Jolie Nikolina Guja One su bile u ozbiljnim vezama s muškarcima, a zatim su ih ostavile zbog fatalnih žena u koje su se zaljubile. Neke od njih i danas su u vezi s nježnijim spolom dok je drugim poznatim damama to ipak bila prolazna avantura i razdoblje eksperimen­tiranja pa danas ponovno ljube muškarce. Glumica Anne Heche dvije je godine bila u naizgled sretnoj vezi s komičarom Steveom Martinom. No na zabavi Vanity Faira nakon dodjele Oscara 2007. upoznala je Ellen DeGeneres i zaljubila se. Ellen je tjedan dana nakon toga svijetu objavila da je lezbijka, a djevojke su u vezi bile tri i pol godine, do 2000.

Fatalna Ellen DeGeneres

Portia de Rossi, koja je odmalena tvrdila da je lezbijka, još je jedna plavokosa glumica koja nije odoljela čarima komičarke Ellen no ipak je cijeli život hoda- la s muškarcima. Ellen i Portia u skladnom su braku bile do prošle godine, kada su počela nagađanja o njihovu razvodu. Rijetko se tko od slavnih osoba može pohvaliti tako bogatim i raznovrsni­m ljubavnim životom kao Angelina Jolie. - Sjećam se da su me zvali Kissy Girl. Bila sam vrlo seksualna još u vrtiću. - izjavila je Angelina još 2007. za časopis OK!. - Ubrzo su me počele privlačiti i žene. Zanimalo me kako je to biti s curom - otkrila je jednom Angelina koja je prvog supruga, glumca Jonnyja Lee Millera ostavila zbog japanske manekenke Jenny Shimizu. - Vjerojatno bih se vjenčala s njom da nisam bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je prvi put vidjela - rekla je tada Jolie. I jednoj od glavnih junakinja serije “Seks i grad”, 51-godišnjoj Cynthiji Nixon, život se promijenio iz temelja kada je upoznala ženu, aktivistic­u Christine Marinoni. Cynthia i Christine upoznale su se na skupu 2001. godine. Glumica je tada bila udana i trudna i njih dvije postale su prijatelji­ce. - Da me netko upitao što mislim o seksualnos­ti prije nego što sam se zaljubila u Christine, rekla bih da smo svi biseksualc­i - rekla je Nixon. Nakon što je brak manekenke Amber Heard i glumca Johnnyja Deppa propao, na vidjelo je počelo izlaziti njihovo prljavo rublje. Doznali smo da je Johnny nasilnik koji ima velikih problema s alkoholom, ali i da Amber ne može odoljeti ženama, što je unosilo razmirice u njihov odnos. Portal Page Six je 2013. izvijestio je kako je Amber napustila Johnnyja zbog manekenke Marie de Villepin te da se i tijekom braka sastajala s bivšom curom Tasyom van Ree.

Prekidi, suze i duge veze

Kad je upoznala britansku reality zvijezdu Caluma Besta, mnogi su se nadali da će se glumica Lindsay Lohan smiriti. No ostavila ga je 2007. kad je upoznala DJ-icu Samanthu Ronson s kojom je godinama bila u nepredvidi­voj vezi punoj prekida i suza. Nakon što je prekinula s Lindsay, počela se družiti s pjevačicom Christinom Aguilerom, a na listi žena koje su se nakon veze s muškarcem okrenule ženama našla se i dvostruka dobitnica Oscara Jodie Foster, koja se tijekom veze sa 50-godišnjim glumcem Scottom Baijem zaljubila u filmsku producenti­cu Cydney Bernard s kojom je provela četrnaest godina.

 ?? PA/PIXSELL ?? Christina Aguilera
PA/PIXSELL Christina Aguilera
 ??  ?? Cynthia Nixon Zvijezdi “Seksa i grada” život se promijenio kad je srela Christine Marinoni
Cynthia Nixon Zvijezdi “Seksa i grada” život se promijenio kad je srela Christine Marinoni
 ??  ?? Lindsay Lohan Ostavila je dečka zbog DJice Samanthe Ronson s kojom je imala dugu i burnu vezu
Lindsay Lohan Ostavila je dečka zbog DJice Samanthe Ronson s kojom je imala dugu i burnu vezu
 ??  ?? Ellen DeGeneres Zbog nje je glumica Anne Heche prekinula vezu sa Steveom Martinom
Ellen DeGeneres Zbog nje je glumica Anne Heche prekinula vezu sa Steveom Martinom
 ??  ?? Amber Heard Nije mogla odoljeti ženama još dok je bila u braku s Johnnyjem Deppom
Amber Heard Nije mogla odoljeti ženama još dok je bila u braku s Johnnyjem Deppom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia