Večernji list - Hrvatska

‘Otoci i plaže naši su biseri o kojima mi s kontinenta sanjamo’

- Radmila Kovačević radmila.kovacevic@vecernji.net ZAGREB

Jasminka Obranović iz Koprivnice je, prema mišljenju našeg malog redakcijsk­og žirija, dobila nagradni odmor u Solarisu Naši su čitatelji razriješil­i slatku nedoumicu Turističke zajednice Šibensko-kninske županije koja je o bogatstvim­a i ljepotama svojeg kraja snimila tri podjednako atraktivna promotivna filma. Čitatelji su pritom bili prilično složni u ocjeni. Većini se najviše svidio film “Waiting for You” (Čekamo vas), a dobio je nešto više od 70 posto svih glasova.

Potraga za najboljim autorom

Za film “The Rhythm of Magical Dalmatia” (Ritam čarobne Dalmacije) glasovalo je 16,3 posto čitatelja, a “The Magic of Endless Summer” (Čarolija beskrajnog ljeta) najbolji je po mišljenju njih 13,71 posto. Potraga pak za najmaštovi­tijim obrazložen­jem zašto je pobjedničk­i film najbolji nije bila nimalo jednostavn­a. Mnogi su čitatelji pustili inspiracij­i na volju i zapravo su svi svojim komentari- ma zaslužili predah na šibenskoj rivijeri. No u suradnji s Turističko­m zajednicom Šibensko-kninske županije možemo nagraditi samo jednog autora. Prema mišljenju našeg malog redakcijsk­og žirija to je Jasminka Obranović iz Koprivnice, koja je o šibenskim ljepotama, među ostalim, zapisala: “Riječi ponestaju, zastane dah i koža se naježi... Otoci i plaže su najdraži biseri koje samo priroda stvara, a mi iz kontinenta tek sanjamo...”

Vikend u Hotelu Ivan

Svoju je čežnju naša Koprivniča­nka “začinila” pozdravom iz “sparne i vlažne Podravine”, a mi joj čestitamo na osvojenom vikendu u nadaleko poznatom šibenskom Solaris Beach Resortu. Domaćini je, u pratnji još jedne osobe, očekuju u tamošnjem Hotelu Ivan što prije. Mi želimo lijep i ugodan predah od svakodnevi­ce i čekamo dojmove iz Solarisa, gdje će zasigurno uživati na prekrasnoj plaži.

Većini se najviše svidio film ‘Waiting for You’ (Čekamo vas), a dobio je više od 70 posto glasova

 ??  ?? Turistička zajednica Šibensko-kninske županije snimila je tri filma
Turistička zajednica Šibensko-kninske županije snimila je tri filma
 ??  ??
 ??  ?? Ljepote šibenskokn­inske žuapnije prezentira­ne su na videomater­ijalima
Ljepote šibenskokn­inske žuapnije prezentira­ne su na videomater­ijalima

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia