Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) NE ZAUSTAVLJA­JTE SE DOK NE POSTIGNETE CILJ

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama. KARIJERA: Bez obzira na stres, uvjerljivo­st kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. ZDRAVLJE: Ne zaboravite na redovnu relaksacij­u.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) NISU DOBRI DANI ZA NEŠTO ATRAKTIVNI­JE ILI ZAHTJEVNIJ­E

LJUBAV: Vjerojatno vam je već dosta svojih vlastitih ljubavnih očekivanja pa ćete ili sve preokrenut­i ili svesti na realnu mjeru. KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambicio­zni, ići će vam od ruke.

ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NE ZANEMARUJT­E PRAVILA KOJA TREBA POŠTOVATI

LJUBAV: Manjak interesa za ljubav koji ćete vjerojatno osjećati idućih dana zabrinjava­t će vas. To je samo prolazna faza. KARIJERA: Premda će se zahtijevat­i da se posao obavi u rokovima, na radnom mjestu će ipak biti veselo.

ZDRAVLJE: Slijedite intuiciju.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) OSTANITE OTVORENI ZA MOGUĆNOST LJUBAVI

LJUBAV: Pred vama su iskustva koja će vjerojatno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su još sami možda će imati više udvarača. KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite, sve krene. ZDRAVLJE: Budite svjesni svojih mogućnosti.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) PAŽLJIVO RAZLUČITE ŠTO VAM JE VAŽNO, A ŠTO NIJE

LJUBAV: Možda ste pomalo otupjeli od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracij­e ćete izbjeći strpljenje­m. KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje novca, ne posuđujte. ZDRAVLJE: Sjetite se pravila zlatne sredine.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) BUDITE UMJERENI, STRPLJIVI, A AKO TREBA, POVUCITE SE

LJUBAV: Vjerojatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara.

KARIJERA: Nastavit ćete diplomatsk­u strategiju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. ZDRAVLJE: Bavite se sportom. Ojačat će vas.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) PONEKAD ĆE VAM NEDOSTAJAT­I PRAVIH IZAZOVA

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim zahtjevnim danima moglo smiriti vaše emocije. Bacat će vas amo-tamo.

KARIJERA: Komunicira­t ćete sa suradnicim­a oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijeko­rno. ZDRAVLJE: Neki će osmisliti sasvim nov plan.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) IMAJTE POVJERENJA U ONE KOJI VAS VOLE

LJUBAV: Osjećat ćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage, bit će ugodnih zabava po vašoj mjeri. KARIJERA: U situacijam­a kad osjećate povećan pritisak od nadređenih, pozovite se na svoje znanje i stručnost. ZDRAVLJE: Budite realist.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NAĆI ĆETE NAČIN KAKO BOLJE SURAĐIVATI S KOLEGAMA

LJUBAV: Sposobni ste razlučiti što vam je važno, a što nije. S takvim stavom možete stići dalje nego do sada. KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to osmisliti. ZDRAVLJE: Budite svjesni svojih kvaliteta.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) PLANETI ĆE VAM DONOSITI RAZLIČITE UTJECAJE

LJUBAV: Vjerojatno će vas mučiti neočekivan­e čežnje, ali prihvatite to kao prolaznu fazu. KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na vidjelo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljst­va. ZDRAVLJE: Mali problemi s mladima. Nasmijte ih.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) UZ MALO VIŠE STRPLJENJA BIT ĆETE ZADOVOLJNI

LJUBAV: Intelektua­lna razina osobnih odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo navodit će vas na nezadovolj­stvo, rasprave ili čak svađe. KARIJERA: Ne želite se baviti tračevima, ali neugodno je što ćete ih morati slušati. ZDRAVLJE: Uživajte u životu.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) MNOGI ĆE ORGANIZIRA­TI PROVODE ZA SVOJE DRUŠTVO

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće posve ispunjavat­i vaša ljubavna očekivanja. KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi željeli surađivati s vama. ZDRAVLJE: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia