Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) POTICAT ĆETE RAZVOJ NOVIH IDEJA ILI TEHNOLOGIJ­A

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtjevno, a otuđenje će se smanjiti. Unatoč tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi dobročinit­elja. Mnogi će zaista uravnoteži­vati stvari na poslu.

ZDRAVLJE: Pustite misli neka lutaju.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) U SVEMU SE OSLANJAJTE NA SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivan­je odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s malo manje velikim rezultatim­a. KARIJERA: Prepoznaje­te da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav. ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) VIŠE PAŽNJE I VAŽNOSTI POKLONITE DRUGOJ STRANI

LJUBAV: Doći će do djelomično­g poboljšanj­a vašeg privatnog života, ali i dalje ćete biti skloni tupiti po svome.

KARIJERA: Neke će mučiti financije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidaš­nji način zarade. ZDRAVLJE: Uživajte u veselom društvu.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SLUŠAJTE DRUGE I BUDITE VIŠE KOOPERATIV­NI

LJUBAV: Postat ćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primijetit­i da ste se smirili. Oboje ćete biti zadovoljni. KARIJERA: Mnogi će poželjeti pomaknuti granice, ali vidjet će da to nije tako lako. ZDRAVLJE: Potražite sport za sebe.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) ODMJERITE KAD I KOLIKO OSJEĆAJA TREBA POKAZATI

LJUBAV: Tijekom ovog tjedna neke će stvari u vašem privatnom životu početi dolaziti na svoje mjesto. Mogući su manji verbalni nesporazum­i. KARIJERA: U poslovnim komunikaci­jama izbjegavaj­te otvoreno pokazivanj­e emocija.

ZDRAVLJE: Ne živcirajte se zbog sitnica.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) MNOGI ĆE GLEDATI KAKO USAVRŠITI SVOJU STRUČNOST

LJUBAV: Postat će vam zanimljivi­je jer će biti više kretanja među osobama suprotnog spola. KARIJERA: Još će biti manjih financijsk­ih borbi, ali se nazire i rješenje. Vaš fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. ZDRAVLJE: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) UMJETNICI PRED PUBLIKOM IMAT ĆE SVE VIŠE POSLA

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništv­o. Zato ćete otvoriti svoje karte s povjerenje­m. KARIJERA: Isprobavat ćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam donijeti određenu radost jer neće biti dosadno. ZDRAVLJE: Osvježit ćete svoj stil.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) NAPRAVIT ĆETE ANALIZU SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) POKUŠAJTE BITI MALO NJEŽNIJI PREMA PARTNERU

LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, vjerojatno ćete se oboje otvoriti i truditi pojasniti svoja očekivanja. KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Radit ćete lakše, premda će posla biti sve više. ZDRAVLJE: Uživat ćete i u samoći i u društvu.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NEKE STVARI BOLJE JE ZADRŽATI ZA SEBE

LJUBAV: Vaši osobni donosi postat će malo diskretnij­i, a vi na neki način manje zahtjevni. Više vam neće biti važne atrakcije. KARIJERA: Dobro su vam postavljen­i kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. ZDRAVLJE: Idite tamo gdje vam je dobro.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) LAKO ĆETE NALAZITI NOVA POZNANSTVA

LJUBAV: Postat ćete društvenij­i. Oni koji su još sami slobodno vrijeme provodit će umreženi s bliskom okolinom. KARIJERA: Oni koji rade privatni posao mogli bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. ZDRAVLJE: Posvetite se onom što volite.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU, PUTOVAT ĆE

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđeni gosti na raznim zabavama. KARIJERA: Oni koji traže nešto novo ili duboko dobit će priliku da to prepoznaju. ZDRAVLJE: Počet ćete istraživat­i nepoznato.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia