Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV

DNeki će danas doživjeti posebno nadahnuće za ljubav. POSAO Osjećate da se nešto priprema i iznutra postajete nervozni. ZDRAVLJE Smanjite slatko u prehrani.Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Danas je pred vama prelijep dan za ljubav. Vezani će uživati. POSAO Tek danas ćete primijetit­i da ima onih sitnih čarki i podmetanja ljudi koji vam zavide. ZDRAVLJE Uživajte.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV

Vaša sposobnost komunikaci­je i humora bit će na zavidnoj razini. POSAO Razmišljaj­ući o poslu, dobivate glavo-bolju, a najviše zbog sitnica. ZDRAVLJE Treba vam novi režim zdravih navika.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV

Danas će vas vaši prijatelji poticati i nadahnjiva­ti za ljubav. POSAO Vaši šefovi vući će na jednu, a vi na drugu stranu. Ipak, ne radi se o sukobu. ZDRAVLJE Dan vaše svestranos­ti.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV

Neki će pozvati prijatelje u posjetu, te zajedno analizirat­i ljubavnu situaciju. POSAO Iskoristit­e radnu pauzu da malo više razmislite o sebi. ZDRAVLJE Vrijeme je da odrastete.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV

Sklad u emotivnom životu sta-bilizirat će vašu vezu s voljenom oso-bom i danas. POSAO Ne morate uvijek nalaziti razlog za prigovor. ZDRAVLJE Nastavite tako i dalje.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV

Bit ćete potpuno u svom svijetu bez dovoljno kontakta s realnošću. POSAO Danas je bolje da ne prezenti-rate svoje kreativne ideje. ZDRAVLJE Vježbajte koncentrac­iju.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV

Vaš partner danas neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. POSAO Dobit ćete priliku poka-zati preciznost. To je ono što vam upravo treba. ZDRAVLJE Budite otvoreni za sve.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV

Male nesuglasic­e bit će potpuno zaboravlje­ne u popod-nevnim satima. POSAO Oni koji rade u umjetnički­m krugovima, funkcionir­at će dobro. ZDRAVLJE Nađite kompromis.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV

Oni koji čekaju glas u vezi ljubavi iz inozemstva, bit će u poziciji nejasno-će. POSAO Analizirat ćete mogućnosti jedne poslovne suradnje. ZDRAVLJE Usredotoči­te se na pozitivne stvari.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJU-BAV

Bit ćete osjetljivi i s velikom potrebom da vas netko prigrli. POSAO Danas bi vam mogle pasti na pamet neobične financijsk­e ideje. ZDRAVLJE Oprezno s medikament­ima.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV

Danas ćete teško ostvariti bilo kakvu ravnotežu u osobnim odnosima. POSAO Morate raščistiti svaki detalj u vezi jedne financijsk­e investicij­e. ZDRAVLJE Moguć je blagi kašalj.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia