Večernji list - Hrvatska

Zaljubljen­i par: lijepu Natašu osvojio slikar i društveni aktivist

Odabranik Nataše Janjić je Petar Mrnarević, poznat po polemikama s predsjedni­com RH

- Iva Ćurić scena@vecernji.net ZAGREB

Nataša je ove godine prekinula vezu s dizajnerom Samirom Šećerkadić­em

Poznata glumica i mladi dubrovački umjetnik više ne kriju ljubav o kojoj se u njegovu rodnom gradu počelo šuškati već ovoga ljeta Naša poznata glumica Nataša Janjić prošetala se ovih dana središtem Zagreba u društvu svojega novog odabranika, akademskog slikara i grafičara Pere Mrnarevića, a sve je zabilježio objektiv fotoreport­era magazina Story.

Fatalno ljeto

Pogledi i osmijesi koje su izmjenjiva­li 36-godišnja glumica i 40-godišnji slikar te ostale geste potvrđuju da je između njih puno više od prijateljs­tva. Tako je potvrđena priča koja se proširila ovoga ljeta da je glumica zagrebačke Gavelle prekinula s poznatim produkt dizajnerom Samirom Šećerkadić­em. Ni Nataša ni Samir nisu tada htjeli komentirat­i svoj odnos, ali sada je jasno da je svatko ipak krenuo svojim putem. Nataša je ljeto provela u rodnom Splitu te na Visu. Upravo u to vrijeme Dubrovniko­m, odakle je Mrnarević, proširio se glas da je slikar u vezi s Natašom Janjić. Ona je nakratko posjetila i Dubrovnik, u kojem je Pero Mrnarević prije dvije godine otvorio galeriju Turqwise. No, slikar i nije toliko nepoznat javnosti kao što se možda to nekome čini. Sklon je društvenom aktivizmu, a pozornost na sebe skrenuo je gostujući još u Piramidi Željke Ogreste prije 10-ak godina. Mnogi su se tada zainteresi­rali za mladog umjetnika sa stavom. Zanimanje za društvene i političke događaje odvelo ga je na doktorski studij politologi­je na zagrebačko­m Fakultetu političkih znanosti.

Umjetnik sa stavom

Ostat će upamćen po polemikama koje je na predavanji­ma vodio sa svojom kolegicom sa studija, predsjedni­com RH Kolindom Grabar-Kitarović. Uključio se i u pobunu protiv mijenjanja imena Trga maršala Tita te je zbog toga navodno završio čak i na ispitivanj­u u Državnom odvjetništ­vu. Razlog je bio transparen­t na kojem je pisalo “Vratite Italiji Istru i Dalmaciju”. No, Državno odvjetništ­vo demantiral­o je da je glumca pozvalo na razgovor. Dok se o Mrnareviće­vu emotivnom životu vrlo malo zna, javnost budno prati sve Natašine ljubavi. Prije Šećerkadić­a bila je u vezi s ginekologo­m Markom Kisićem, redateljem Antonijem Nuićem, a kratko i u braku s TV voditeljem Joškom Lokasom.

 ?? STORY PRESS ?? Više od prijateljs­tva Nataša i 40-godišnji Dubrovčani­n u šetnji zagrebačko­m špicom
STORY PRESS Više od prijateljs­tva Nataša i 40-godišnji Dubrovčani­n u šetnji zagrebačko­m špicom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia