Večernji list - Hrvatska

SDP traži hitnu sjednicu zbog gradnje spalionice

- (ibe)

na neovisnoj listi, već zato što je ondašnje stranačko rukovodstv­o imalo povjerenje u mene i stavilo me visoko na listu. Bez obzira na to slažem li se s vodstvom i jesam li zadovoljan stanjem u stranci, ja neću trgovati ni s kim, a ne daj Bože s vladajućim­a – kaže Klarin, koji ističe da za njega ne postoji nijedna druga politička opcija.

Primanja mu nisu najvažnija

Kaže da mu se znatno smanjuju primanja nakon ostavke koju je podnio, ali to mu nije najvažnije. Klarin ne zna tko će mu biti zamjena, a ne znaju to još ni u SDP-u. Neslužbeno, u njihovu Klubu zastupnika doznajemo da je Klarin ostavku, iako ju je medijski najavio prije, službeno podnio tek prije nekoliko dana. – Vjerojatno je čekao da se razriješi situacija oko Davora Bernardića – komentiral­i su u Klarinovoj stranci. Ivana Klarina može zamijeniti netko s liste SDP-a u 9. izbornoj jedinici.

Šef kluba SDP-a i HL-a u Skupštini Koprivničk­o-križevačke županije Željko Vugrinec traži hitnu sjednicu o Piškornici, centru za gospodaren­je otpadom, nakon informacij­e da ta tvrtka planira graditi spalionicu u blizini Podravkini­h pogona.

Klarin: Bez obzira na to slažem li se s vodstvom SDP-a, neću trgovati ni s kim U Klubu zastupnika SDP-a tvrde da je Klarin ostavku službeno podnio tek neki dan

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia