Večernji list - Hrvatska

Vodimo vas u luksuznu vilu Ivane i Stjepana Tomasa

- Martina.strukic@vecernji.net

Kuća u Taru nastala je slučajno, a kompletan projekt zamislila je vlasnica koja je arhitektim­a precizno objasnila što i kako želi Martina Strukić Zaštitni znak magazina Living, koji vas sutra čeka na kioscima uz Večernji list, šetnja je iznimnim domaćim interijeri­ma. A upravo dva takva, iznimna interijera čekaju vas i u novom listopadsk­om broju. Ivana Tomas, koja sa suprugom, slavnim nogometaše­m Stjepanom, živi na relaciji Hrvatska – Turska, otvorila nam je vrata svoje kuće u istarskom Taru i otkrila kako je taj divni interijer zapravo njezinih ruku djelo.

Projekt nacrtala sama

– Kad smo odlučili da krećemo graditi kuću, točno sam znala kako želim da kuća izgleda, i iznutra i izvana, koji raspored želim, gdje će koji prozor biti... I zato sam arhitektim­a iz studija Cetina došla s gotovim projektom koji sam nacrtala – na papiru – ponosno otkriva vlasnica koja je zaslužna i za unutarnje uređenje luksuzne Ville Lara. – Htjela sam kuću urediti u tradiciona­lnom stilu, ali bez tamnih tonova tako da je potraga za namještaje­m i detaljima bila duga i iscrpna. Ima tu ekskluzivn­ijih komada, ima Ikee, puno stvari kupljeno je na buvljacima diljem svijeta, a posebnu pažnju posvetila sam tirkiznim detaljima jer oni, dokazano, djeluju smirujuće – objasnila je Ivana Tomas. Kako je uredila kuću i što je sve napravila, provjerite sutra u Livingu, u kojem možete pogledati i novo remek-djelo arhitekton­skog studija 3LHD – kuću modernog dizajna podno Sljemena. Dakako, tu je i raskošni editorijal s više od 50 inspiracij­a za uređenje doma u žutim tonovima.

Ne propustite darove

Nismo zaboravili ni na sve vas urbane vrtlare – imamo super savjete za jesensku sadnju i sjetvu. Naravno – šećer smo ostavili za kraj – prefine recepte od sezonskih namirnica – svakako ih isprobajte. Ako vam sve ovo nije dovoljno, uz Living vas čeka i dar – deterdžent ili omekšivač Tete Violete!

 ??  ??
 ??  ?? Sutra uz Večernji list potražite novi broj magazina Living!
Sutra uz Večernji list potražite novi broj magazina Living!
 ??  ?? Raskoš Visoki stropovi, vidljive grede od svijetlog drva i tirkizni akcenti dizajnersk­i su potpis Ivane Tomas
Raskoš Visoki stropovi, vidljive grede od svijetlog drva i tirkizni akcenti dizajnersk­i su potpis Ivane Tomas
 ??  ?? Između Turske i Hrvatske Ivana i Stjepan Tomas svaki slobodan trenutak koriste kako bi putovali
Između Turske i Hrvatske Ivana i Stjepan Tomas svaki slobodan trenutak koriste kako bi putovali

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia