Večernji list - Hrvatska

Konačni razlaz ili samo ozbiljna kriza para iz snova?

Iza Piquea je stresan tjedan i zbog situacije u Kataloniji

- Scena@vecernji.net

Portal Cotilleo tvrdi da se Shakira iselila iz njihovog zajedničko­g stana u Barceloni

Ove su godine 2. veljače Shakira i Pique zajedno proslavili i okrugle rođendane i to ona četrdeseti, a on trideseti. Emina Basara Je li moguće da je i njihovoj ljubavi došao kraj? – pitaju se ovih dana brojni obožavatel­ji pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea. Španjolski portal Cotilleo objavio je kako su se 40-godišnja kolumbijsk­a glazbena superzvije­zda i deseteljeć­e mlađi zgodni španjolski nogometni reprezenta­tivac nedavno odlučili razići.

Messijeva svadba

Par je posljednji put viđen zajedno u javnosti početkom srpnja kada su u Argentini bili na vjenčanju Piqueova kolege Lionela Messija, a dugo vremena nisu objavili ni jednu zajedničku fotografij­e. – Prekid je potaknula Shakira te se iselila iz njihova zajedničko­g doma u Barceloni. Ako se odluče za trajan razlaz, dat će sve od sebe da se dogovore oko brige o sinovima, četverogod­išnjem Milanu i dvogodišnj­em Sashi – tvrdi izvor portala Cotilleo. Drugi mediji već su objavili i demanti, pa povjerljiv izvor časopisa Us Weekly tvrdi tako da nema ni govora o prekidu Shakire i Piqeua, dok drugi nagađaju da se još nisu razišli, no da je njihova veza već mjesecima u ozbiljnoj krizi. Prije nego što se zaljubila u Piquea, Shakira je bila u dvije duge veze – s portorikan­skim glumcem i glazbeniko­m Osvaldom Riosom te s argentinsk­im odvjetniko­m Antonijem de la Ruom. Pique je pak od poznatijih dama ljubovao s modelima Nurijom Tomas i Lisom Lazarus. Sudbonosni susret za Shakiru i Gerarda dogodio se u proljeće 2010. kada je Pique nastupio u Shakirinu spotu “Waka Waka”, službenoj himni Svjetskog nogometnog prvenstva.

Doseljenje u Barcelonu

Vezu su započeli iduće godine, a ubrzo se glazbenica doselila u Barcelonu kako bi bila uz dragog. Shakira je njihovo prvo dijete, sina Milana Piquea Mebaraka, rodila u siječnju 2013., dok je dvije godine poslije u njihovu obitelj stigao i sinčić Sasha. Zanimljiv je podatak da Shakira i Gerard, koji se nikada nisu ustručaval­i jedno prema drugome iskazati nježnost i ljubav, svoje rođendane slave na isti datum 2. veljače. Tako su ove godine zajedno proslavili “okrugle” rođendane – ona četrdeseti, on trideseti. Hoće li biti još zajednički­h slavlja, pokazat će vrijeme.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Shakira i Pique u vremenima sreće Snimljeni na dodjeli Billbioard glazbenih nagrada u Las Vegasu
Shakira i Pique u vremenima sreće Snimljeni na dodjeli Billbioard glazbenih nagrada u Las Vegasu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia