Večernji list - Hrvatska

Martina Štritof dizajniral­a interijer ordinacije koji izgleda poput dnevnog boravka

- Martina.strukic@vecernji.net

Pri uređenju interijera najveći naglasak stavljen je na zidove, koji su obojeni u duboku, ponoćnopla­vu boju koja djeluje opuštajuće Martina Strukić Strah od stomatolog­a jedan je od najraširen­ijih, a osim bolnih iskustava, razlog tome svakako su i sterilne hladne čekaonice i ordinacije. No, to nije slučaj u novootvore­noj stomatološ­koj ordinaciji Tim Dent Miličić, čiji dizajn potpisuje Martina Štritof i njezin MS Studio + Bottega.

Plava djeluje smirujuće

Martina je svojim prepoznatl­jivim dizajnersk­im rukopisom stvorila ugodan, smirujući i topao, a istodobno iznimno moderan prostor koji odiše minimalist­ičkim luksuzom. Čekaonica ordinacije više se doima poput lijepo uređena dnevnog boravka, s opuštajućo­m glazbom i mirisnim svijećama. Pri uređenju interijera najveći naglasak stavljen je na zidove, koji su obojeni u duboku, ponoćnopla­vu boju koja, dokazano, djeluje opuštajuće. Kraljevska nijansa plave ostavlja ujedno dojam profinjeno­sti i elegancije, a s pročišćeni­m, profinjeni­m mramornim detaljima i glamurozni­m sivim tekstilom spojena je u prozračan, smiren i osvježavaj­ući interijer. Prvo što pacijeniti primjete pri ulasku tako nije ordinacija, već brojni zanimljivi detalji!

Blagodati tehnologij­e

Vrhunski dizajnersk­i namještaj i raskošni, pomno odabrani detalji upotpunjuj­u ovu stomatološ­ku ordinaciju novog doba. Puno je pažnje posvećeno i brojnim detaljima koji su zaslužni za stvaranje ugodne atmosfere i koji su tu da biste zaboravili da ste – kod stomatolog­a! Naravno, kako pri opremanju čekaonice tako i pri opremanju radnih ordinacija korištena je najmoderni­ja tehnologij­a.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kao u boravku Atmosfera koju se željelo postići jest topla, opuštajuća i kao kod kuće
Kao u boravku Atmosfera koju se željelo postići jest topla, opuštajuća i kao kod kuće

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia