Večernji list - Hrvatska

Jaganjac “izrešetao” Čehovske medvjede, Dubrava nadoknadil­a minus devet

- Damir.mrvec@vecernji.net

Nexe i Dubravu gledat ćemo u 3. kolu Kupa EHF-a. Nexe je pobijedio estonsku Polvu sa 32:21, a Dubrava je u uzvratu svladala Csurgói Damir Mrvec Halil Jaganjac nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Metalurga. Makedonski doprvak osvojio je važne bodove u Ligi prvaka na gostovanju kod Čehovskih medvjeda. Novopečeni hrvatski reprezenta­tivac postigao je čak devet pogodaka i najzaslužn­iji je za pobjedu svoje momčadi (32:26). U elitnoj skupini Lige prvaka u kojoj je PPD Zagreb, Vardar (Čupić 2, Karačić 1, Cindrić 4) je u derbiju kola pobijedio Barcelonu sa 27:24, dok je Nantes (Matulić) lako i uvjerljivo svladao švedski Kristianst­ad (34:25). Na ljestvici vodi Vardar s devet bodova ispred RN Löwena (8), Barcelone (7), Pick Szegeda (7), Nantesa (5), PPD Zagreba (2), Wisle (1) i Kristianst­ada (1). U ostalim utakmicama Lige prvaka postignuti su sljedeći rezultati: Bešiktaš (Tomić 1)– Motor 28:28, Celje (Bećiri 2) – Meškov (Pešić, Vukić 4) 33:33. Dvije hrvatske momčadi gledat ćemo u 3. kolu Kupa EHF-a. Nexe (Šipić 5, Zrnić 5) je očekivano i u uzvratu pobijedio estonsku momčad Polvu sa 32:21. Pravi podvig napravili su rukometaši Dubrave koji su u uzvratu uspjeli nadoknadit­i minus od devet pogodaka iz prve utakmice protiv mađarskog Csurgóija. Momčad Vlade Šole pobijedila je u uzvratu sa 36:26, a po šest pogodaka postigli su Buneta, Godec i Radoš.

 ??  ?? Ivan Čupić u redovima Vardara, protiv Barcelone je zabio čeriri pogotka. Najviše od ostalih Hrvata u tom klubu (Karačić 1, Cindrić 4)
Ivan Čupić u redovima Vardara, protiv Barcelone je zabio čeriri pogotka. Najviše od ostalih Hrvata u tom klubu (Karačić 1, Cindrić 4)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia