Večernji list - Hrvatska

U tajnom braku već tri pune godine

- Scena@vecernji.net (dg)

Protiv zimsklog sivila odlučila sam se baviti vedrim bojama, kaže dizajneric­a, čije haljine nose Jelena Rozga, Sonja Kovač, Doris Pinčić... Danijela Goreta Mlada osječka glumica sa zagrebačko­m adresom Katarina Baban, ovih je dana lansirala svoju kolekciju za jesen/zimu 2017. - Želja mi je bila osmisliti kolekciju koja bi, na neki način, prkosila uvriježeno­m mišljenju da zimska odjeća mora biti teška, u ozbiljnim tonovima. Moja je filozofija upravo suprotna – protiv zimskog sivila treba se boriti vedrim bojama i uzorcima te ponajprije pozitivnom energijom!

Moda je zabava!

Moda treba donijeti zabavu i veselje, stoga se nadam da će moja kolekcija izmamiti osmijeh i po- zitivno raspoložen­je svim djevojkama i ženama koje se pronađu u nekom “Lilith” komadu – rekla je Katarina. Otkrila je da je odjeću kreirala za sve dotjerane žene, neovisno o dobi ili prilici za koju se žele odjenuti. - Ideja moje kolekcije je izmamiti ženstvenos­t i sofisticir­an stil koji će je slijediti u svako doba dana i u svakom društvu. Uostalom, naša je odjeća na neki način i odraz našeg unutarnjeg ja –kaže. Nova modna priča Katarine Baban po prvi put, osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavn­i su čipka i viskoza. Iako sam na početku, priznajem, imala malu tremu, moram reći da sam uživala u osmišljava­nju ovog dijela kolekcije. Upravo su jakne i kaputi prvo na što pomislimo kada spomenemo zimsku odjeću, stoga me izrada lijepih, a istovremen­o toplih i ugodnih komada u materijali­ma pastelnih boja i nježnim uzorcima posebno inspiriral­a – priznala je Katarina.

Podrška kolegica

- Sretna sam što su moju kolekciju prepoznale moje brojne kolegice kao što su Petra Kraljev, Doris Pinčić i Sonja Kovač, ali i neke druge dame iz svijeta estrade kao što je Jelena Rozga. Upiti pristižu sa svih strana, što me iznimno veseli i daje mi motivaciju za dalje – rekla je Katarina koja se nastojala ravnati prema prihvatlji­vim okvirima kada su u pitanju cijene odjevnih komada. Cijene se kreću od 500 kuna za košulje do 1800 kuna za kapute. Iako se aktivno posvetila modi, Katarina se i dalje bavi glumom. U posljednje je vrijeme zamijenila male ekrane kazališnim daskama, ali je sigurna da će ponovno stati pred kamere. - Televizija je svijet za sebe i ne sumnjam da ću mu se jednom vratiti, no ne još. Kao što je i moja modna priča pokazala, ne bojim se novih iskustava te se radujem svakom novom danu – rekla Katarina.

Glumica Margot Robbie je prije godinu dana fotografij­om na Instagramu potvrdila brak s britanskim redateljem Tomom Ackerleyje­m. No, čini se da nas je glumica sve zavarala te da je zapravo u braku već tri godine. Izvori tvrde da su tijekom Hamptons filmskog festivala čuli kako jedan gost glumici čestita na godišnjica braka, na što je ona odgovorila: “Prošlo je tri godine”.

Televizija je svijet za sebe i ne sumnjam da ću mu se jednom vratiti, no ne još.

 ??  ?? Najveću mi motivaciju za dalje daje to što mi upiti stalno pristižu sa svih strana, kaže Katarina
Najveću mi motivaciju za dalje daje to što mi upiti stalno pristižu sa svih strana, kaže Katarina
 ??  ?? Nova Katarinina kolekcija ima dosta komada od čipke, a tu su po prvi put i kaputići i jakne
Nova Katarinina kolekcija ima dosta komada od čipke, a tu su po prvi put i kaputići i jakne
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia