Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Dok prolazite malu ljubavnu sušu, u glavi ćete razmišljat­i o svojim ljubavnim prioriteti­ma. POSAO Faza gomilanja financijsk­ih rezervi je završena. ZDRAVLJE Neki će otići u prirodu.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Ako se fokusirate na svoj smisao za humor, uspjet ćete pobijediti. POSAO Danas treba poraditi na realnijoj procjeni posla, te se što više povezati s drugima. ZDRAVLJE Zreliji ste od većine.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Nastavlja se vaše ugodno ljubavno razdoblje. Granica su jedino vaše riječi. POSAO Bit ćete zaigrani i spremni rješavati i najveće probleme. ZDRAVLJE Uživat ćete u lijepom danu.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Posvećenos­t idealima pomoći će vam da nadvladate frustracij­e u osobnim odnosima. POSAO Što god da radite, držite se ustanovlje­nih pravila. ZDRAVLJE Ne svađajte se.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Sjetit ćete se jednog starog problema i on će vas nadahnuti kako riješiti sadašnji. POSAO Nećete baš dijeliti mišljenje šefa, ali ćete naći načina da surađujete. ZDRAVLJE Odmorite.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Znate da je sreća u malim stvarima i ne tražite čuda u osobnom životu. POSAO Danas ćete u svim poslovnim pitanjima maksimalno koristiti svoju intuiciju. ZDRAVLJE Kompletni ste.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Prihvatit ćete realnost i nastaviti graditi svoju vezu najbolje što znate. POSAO Uvažavajuć­i druge postići ćete vrlo dobre rezultate. ZDRAVLJE Dobro je razmišljat­i o prevenciji.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Pred vama su novi izazovi koji će vas inspirirat­i za veća djelovanja u ljubavi. POSAO Znat ćete se prilagodit­i svakoj novoj situaciji jer će vaš šarm biti na visini. ZDRAVLJE Moguć je kašalj.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Danas bi mogla pasti spoznaja o tome da ste zreli početi živjeti zajedno. POSAO Nastojat ćete uživati u svakom trenutku bez previše razmišljan­ja. ZDRAVLJE Neravnotež­a.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Vaš ljubavni plan mogao bi vam se obiti o glavu. Niti je pametan, niti moralan. POSAO Uspijevat ćete držati konce u svojim rukama. ZDRAVLJE Pretjeriva­nja u konzumacij­ama.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Moguće je da će vas vanjske okolnosti trgnuti iz vaših snova i maštarija. POSAO Sve više vrtite u glavi film nekih sasvim novih ideja. ZDRAVLJE Izbor je vaš.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Bit ćete pomalo razapeti između mogućnosti da uživate s voljenom osobom ili s društvom. POSAO Budite ono što jeste, ali poštujte i pravila struke. ZDRAVLJE Ne namećite se.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia