Večernji list - Hrvatska

Bivši kandidati treniraju i do dva puta dnevno

Druga sezona Života na vagi kreće 4. studenog, a oni koji su bili u emisiji kažu kako je smršavjeti lakše uz timski rad

- Scena@vecernji.net

U novoj sezoni najteži kandidat ući će sa 191 kilogramom dok najteža kandidatki­nja ulazi sa 164 kilograma Danijela Goreta Druga sezona RTL-ova show “Život na vagi“s emitiranje­m kreće 4. studenog, a u novu sezonu emisije „Život na vagi“ulazi 18 kandidata, baš kao i u prvoj sezoni. Najteži kandidat u kuću, smještenu u Samoboru, ući će sa 191 kilogramom, dok najteža kandidatki­nja ima 164 kilograma. Najstarija kandidatki­nja ima 59 godina, dok je najmlađi natjecatel­j 19-godišnjak. Bave se raznim djelatnost­ima, od ugostitelj­a do direktora, ali ono što im je svima zajedničko jest što su čvrsto odlučili smršavjeti.

Posvećeni vježbanju

Uoči nove sezone, provjerili smo gdje su prijašnji kandidati, koji su udijelili savjete za nove natjecatel­je, ali i sve ljude koji žele krenuti na put ka gubitku viška kilograma. Pobjednik prve sezone, Ivan Krolo, u show je ušao sa 128,9 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 83,9 kilograma – 45 manje nego kada je ušao u show. – Trenutačno živim u Zagrebu s djevojkom. Upisao sam zajedno s Katarinom Rožanković i Darjanom Zajačko Fitness učilište tako da sam najviše usredotoče­n na to. Treniram i dalje svaki dan i pazim na prehranu. Zadnjih mjeseca dana imao sam zdravstven­ih problema pa sam se udebljao petšest kilograma. Sada pokušavam opet to skinuti i vratiti se u staru formu – rekao je simpatični Splićanin koji ističe da mu je najbitnija bila mentalna transforma­cija tijekom showa: – Od te transforma­cije sve kreće. Ako doneseš dovoljno čvrstu odluku, ništa ti neće stati na put. Krolin kolega na Fitness učilištu, Darjan Zajačko, u „Život na vagi“ušao je sa 125,4 kilograma, a izašao s 84,5. Zagrepčani­n ističe da više ne radi na gubitku kilaže, nego na mišićnoj masi.

Trening pet puta tjedno

– Više ne radim u državnoj službi, upisao sam Fitness učilište i krenuo u nekom drugom smjeru. Pet puta tjedno treniram dva puta dnevno, jedan dan imam za odmor i jedan dan imam jedan dnevni trening – otkrio nam je Darjan. Bivši kandidat smatra da će novi kandidati lakše postići rezultate uz timski rad. Miljenica publike, Gabrijela Crnjac, zahvaljuju­ći showu skinula je čak 54,7 kilograma. Iako je nastavila gubiti na kilaži, Gabi je rekla da ne smije otkriti koliko je točno do sada izgubila. – Upisala sam školu šminkanja u Zagrebu. Što se tiče treninga, treniram i dalje – rekla je Gabi te dodala: – Novi kandidati trebaju slušati sve što im se tijekom showa govori. Svi mislimo da sve znamo, ali onda shvatimo da nije baš tako. Naravno, trebaju to sve primijenit­i i vani kako se ne bi vratili na staro. Pjevač Sam Smith ne taji svoju homoseksua­lnost, a u u intervjuu za Sunday Times rekao je kako voli cipele na petu te ih ima mnogo u svom domu. Također, priznao je da se osjeća u istoj mjeri kao muškarac i kao žena. – Imao sam period u životu kada nisam imao niti jedan komad muške odjeće u svom ormaru. Nosio sam šminku od 0-24, trepavice i tajice – rekao je.

U prvoj sezoni, kandidati su promijenil­i navike, ali i potaknuli brojne gledatelje da uvedu promjene u živote

 ??  ??
 ??  ?? Ivan Krolo: “Novi kandidati morat će prvo pronaći motivaciju, a zatim se držati pravila i svega što će naučiti u showu. Toga se trebaju pridržavat­i i kada izađu van”
Ivan Krolo: “Novi kandidati morat će prvo pronaći motivaciju, a zatim se držati pravila i svega što će naučiti u showu. Toga se trebaju pridržavat­i i kada izađu van”

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia