Večernji list - Hrvatska

Struk brojnih Hrvatica krasi remen od čak 3000 kuna!

Poznate dame još jednom nisu odoljele Gucciju

- Scena@vecernji.net

Najpopular­niji dodatak ove sezone svakako je remen Gucci, a domaće ljepotice dodale su ga u ormare bez obzira na vrtoglav iznos Iva Kordić Ako imate profil na društvenim mrežama, sigurno ste primijetil­i da se jedan modni dodatak ove sezone ističe na mnogo fotografij­a te da gotovo i nema trendseter­ice koja ga nije dodala u svoj ormar. Radi se o remenu koji potpisuje talijanska modna kuća Gucci, a nakon influencer­ica na društvenim mrežama postao je neizostava­n dodatak domaćim poznatim damama. Iako postoji i vintage verzija, ova inačica remena na tržištu se pojavila u 2016. godini, a i dalje uživa jako veliku popularnos­t kod brojnih dama, a čini se kako ni nemaju namjeru odreći ga se tako skoro. Ni ovaj trend nije zaobišao stylish Hrvatice, a među prvima koje su ga isfurale bile su Viktorija Rađa, Aleksandra Dojčinović, blogerica Hana Hadžiavdag­ić Tabaković i Marta Fernandes da Silva, supruga bivšeg dinamovca Juniora Fer- nandesa. Cijela priča oko remena ne bi bila nimalo neobična da nije riječ o modnom dodatku čija se cijena kreće između 2240 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za tanji model koji je namijenjen nošenju oko struka, pa do 9600 kuna koliko košta model napravljen od krokodilsk­e kože koji dolazi u crnoj i tamnozelen­oj boji. Većina dama ipak bira model u crnoj boji s dvostrukom zlatnom kopčom, odnosno prepoznatl­jivim Guccijevim logom. Jednako ga dobro kombiniraj­u i u ležernim i u elegantnim izdanjima, a pokazale su nam kako odlično pristaje uz traperice, ženstvene hlače, suknje pa čak i kimono!

 ??  ??
 ??  ?? Viktorija Rađa Crnu suknju i bež dolčevitu crni je remen savršeno zaokružio Aleksandra Dojčinović zna da se, uz dobro kombiniran­je, remen može nositi i na – majicu!
Viktorija Rađa Crnu suknju i bež dolčevitu crni je remen savršeno zaokružio Aleksandra Dojčinović zna da se, uz dobro kombiniran­je, remen može nositi i na – majicu!
 ??  ?? Hana Hadžiavdag­ić Blogerica i influencer­ica nosila ga je uz kimono pri čemu je istaknula dekolte
Hana Hadžiavdag­ić Blogerica i influencer­ica nosila ga je uz kimono pri čemu je istaknula dekolte
 ??  ?? Marta Fernandes da Silva Uz remen, ni traperice i bijela majica nisu dosadni
Marta Fernandes da Silva Uz remen, ni traperice i bijela majica nisu dosadni

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia