Večernji list - Hrvatska

Seksi haljinice, obitelj, želje i dobri savjeti

Poznata lica na društvenim mrežama dijele svoje blagdansko raspoložen­je

- Jana Bačić scena@vecernji.net ZAGREB

Najbolji Božić, kako tvrde uz sliku iz Central Parka, imali su Vedran Ćorluka i Franka Batelić u New Yorku, gdje su slušali Harlem Gospel Choir Vrijeme u kojem najviše želimo biti sa svojom obitelji i prijatelji­ma, radovati se, darivati, pjevati, smijati se te dijeliti veselje s drugima upravo je vrijeme Božića. Tada želimo sretne trenutke podijeliti s cijelim svijetom što je mnogo naših celebrityj­a i napravilo na društvenim mrežama te tako otkrilo svoje želje, običaje, prigodno uređen dom i darove ispod bora.

Nove cipele pod borom

Sandra Perković poželjela je sretan Božić fotografij­om na kojoj u večernjoj haljini kiti elegantno drvce riječima: “Neka vas pravo značenje Božića ispuni srećom. Obitelj – ljudi u vašem životu koji vas žele i u svojem. Oni koji vas prihvaćaju takve kakvi jeste i vole vas bez obzira na sve i napravili bi sve samo za jedan vaš osmijeh.” Pjevačica Maja Šuput počastila je svoje obožavatel­je fotografij­om na kojoj leži ispod drvca pohvalivši se kako je na dar dobila nove cipele, a stand up komičar Ivan Šarić okitio je svoje bonsai drvce ispod kojeg se našlo mnoštvo slatkiša. Glumica Marijana Mikulić obiteljsko­m je fotografij­om poželjela svima zdrav i veseo Božić, dok je glumica Bojana Gregorić Vejzović, osim obiteljski­h fotografij­a, podijelila i jednu komičnu iz predstave požalivši se kako ne može više jesti jer će eksplodira­ti. Nives Celzijus oko drvca je okupila svoju djecu Taishu i Leonea poželjevši sretan Božić, dok je Nevena Rendeli Vejzović suprugu Maku i blizankama Mare i Lei stavila kapice Djeda Božićnjaka za prigodnu fotografij­u ispred okićenog drvca. Pjevačica Nina Badrić kuhala je za svoje najmilije te fotografij­om na Instagramu pokazala kako će dočekati svoju obitelj, dok je Severina već tradiciona­lno fotografij­om sa svojim sinom Aleksandro­m i darovima ispod bora skupila gotovo 39 tisuća lajkova.

Višnjićev bijeli Božić u L.A.-u

U seksepilno­j haljinici pjevačica Lana Jurčević na društvenim mrežama poručila je: “Želim vam sve... zdravlje da vam da snage za sve ciljeve koje si zacrtate, pozitivan duh da vas digne kad padnete, da budete otporni na sve one koji vas žele promijenit­i ili prilagodit­i sebi, da pazite na sebe i vjerujete u sebe. I opraštajte čak i onima koji to možda nisu zaslužili...” Vedran Ćorluka i Franka Batelić proslavili su Božić u New Yorku: “Najbolji Božić. Mi smo jutros u Central Parku promatrali grad kako se budi, a večeras slušamo Harlem Gospel Choir”, napisala je Franka. Goran Višnjić djeci je priredio bijeli Božić prekrivši vrt kuće u Los Angelesu umjetnim snijegom.

Jedna od “obaveza” celebrityj­a je podijeliti s obožavatel­jima i način kako slave Božić

 ??  ?? KRALJEVSKI BOŽIĆ Na ceremoniji u Sandrigham­u bila je i nova buduća princeza, Harryjeva zaručnica Meghan Markle
KRALJEVSKI BOŽIĆ Na ceremoniji u Sandrigham­u bila je i nova buduća princeza, Harryjeva zaručnica Meghan Markle
 ??  ?? Maja Šuput pohvalila se novim cipelama, a i nogama INSTAGRAM
Maja Šuput pohvalila se novim cipelama, a i nogama INSTAGRAM
 ?? INSTAGRAM ?? Lana Jurčević podijelila je čestitku s pregršt dobrih savjeta
INSTAGRAM Lana Jurčević podijelila je čestitku s pregršt dobrih savjeta
 ?? INSTAGRAM ?? Stand up komičar Ivan Šarić okitio je bonsai drvce
INSTAGRAM Stand up komičar Ivan Šarić okitio je bonsai drvce
 ?? INSTAGRAM ?? Nives Zeljković okupila je pod borom svoju obitelj
INSTAGRAM Nives Zeljković okupila je pod borom svoju obitelj
 ??  ?? Nevena Rendeli Vejzović i njen suprug s blizankama
Nevena Rendeli Vejzović i njen suprug s blizankama
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia