Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN

(21. ožujka - 20. travnja) PONEKU FRUSTRACIJ­U PODIJELIT ĆETE S PRIJATELJI­MA

LJUBAV: Vaš ljubavni apetiti bit će veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu. KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a, ako treba, i da vas vode. U ovom trenutku ne možete učiniti ništa na svoju ruku. ZDRAVLJE: Ništa se ne događa slučajno.

BLIZANCI

(21. svibnja - 20. lipnja) POKAZAT ĆETE SE KAO SUOSJEĆAJA­N ZABAVLJAČ

LJUBAV: Bit će vam jednako važno kako organizira­ti zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tješiti voljenu osobu. KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno. ZDRAVLJE: Potražite rekreaciju za sebe.

LAV

(23. srpnja - 22. kolovoza) MNOGI ĆE NA SVOM POSLU BRUSITI NOVE VJEŠTINE

LJUBAV: Kombinirat ćete diskreciju i buku. Jedan dan ćete živjeti poput krotke osobe vezane uz svoj dom, dok ćete drugi dan biti glavna zvijezda noći.

KARIJERA: Funkcionir­at ćete poput sportaša koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. ZDRAVLJE: Relaksiraj­te se.

VAGA

(23. rujna - 22. listopada) BUDITE TOLERANTNI I DUHOVITI KOLIKO GOD MOŽETE

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realist nego idealist. KARIJERA: Neki vaši suradnici otvoreno će vam pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. ZDRAVLJE: Idite u šetnju. STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) BIT ĆETE SPREMNI I NA ODREĐENE PROMJENE

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenut će u potragu. KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo. Vaše ideje su odlične i donijet će rezultate. ZDRAVLJE: Vjerojatno ćete spojiti zabavu i putovanje.

VODENJAK

(20. siječnja - 18. veljače) DRŽITE SE SVOJE PROFESIJE I ONOG ŠTO ONA TRAŽI

LJUBAV: Vjerojatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, no to je samo privremena i prolazna zbrka. KARIJERA: Vještina ophođenja s drugima bit će vaša glavna osobina koju ćete pokazivati na radnom mjestu.

ZDRAVLJE: Neki će živjeti svoje snove.

BIK

(21. travnja - 20. svibnja) TRENUTAČNO NE INZISTIRAJ­TE NA SVOJIM IDEJAMA

RAK

(21. lipnja - 22. srpnja) KATKAD ĆETE ZA DRUGE BITI NEUHVATLJI­VI

LJUBAV: Šarm i neobavezno­st bit će vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. KARIJERA: U idućim danima vjerojatno će vam se mnogo toga obećavati. Katkad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke.

ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e s hranom.

DJEVICA

(23. kolovoza - 22. rujna) ZAVRŠIT ĆETE NEKE PRIČE I OKRENUTI NOVI LIST

LJUBAV: Vjerojatno ćete se katkad osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolazit će jedno dinamično razdoblje. KARIJERA: Neki će započeti kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana. ZDRAVLJE: Baterije ćete napuniti sportom.

ŠKORPION

(23. listopada - 21. studenog) UZ MALO SAMOKONTRO­LE, SVE ĆE BITI DOBRO

LJUBAV: Izdržite u miru prvi dio tjedna. Druga polovina tjedna donosi malo povoljnije ljubavne utjecaje. KARIJERA: Suradnja s uglednim ili stručnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. ZDRAVLJE: Ponekad je bolje šutjeti. JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) NE GUBITE VRIJEME NA SUVIŠNA RAZMATRANJ­A

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto bolje u usporedbi s onim što vam se događa, no uzmite sve to kao dobru priliku za sazrijevan­je. KARIJERA: Bit ćete puni energije. Nekima ćete postati uzor. ZDRAVLJE: U timskom radu treba sudjelovat­i barem dvoje.

RIBE

(19. veljače - 20. ožujka) NE ZAMARAJTE SEBE I PARTNERA S PREVIŠE PITANJA LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničko­j vezi ili diskretno traženje srodne duše. KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. ZDRAVLJE: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia