Večernji list - Hrvatska

PRVA MEĐUNARODN­A BLOCKCHAIN KONFERENCI­JA U HRVATSKOJ

-

Blockchain Hub Split, organizaci­ja koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenci­ju, kojoj je cilj okupiti 600 programera i poduzetnik­a. Konferenci­ja će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit je jedinstven­a prilika za sve programere i poduzetnik­e koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologij­i ili pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferenci­je je sudionicim­a omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologij­e kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Konferenci­ja će pružiti niz programers­kih radionica, programers­kih i poslovnih prezentaci­ja te prilika za umrežavanj­e. Radionice se održavaju prvi dan konferenci­je, a drugi dan napredna predavanja o programers­kim temama (Developmen­t talk) i sveobuhvat­na predavanja o ekonomskim i poslovnim temama (Business talk).

Cilj je Developmen­t talka

pomicati granice primjene te tehnologij­e, a sudionici na Business talk dijelu naučit će najbitnije o poslovnim modelima, kriptoekon­omiji i povezanim temama kako bi mogli izgraditi vlastiti održivi projekt. Zanima li vas blockchain tehnologij­a, želite li steći nova znanja te sutra pomicati granice primjene te tehnologij­e, prijavite se na konferenci­ju pomoću naše web stranice http:// blocksplit.io/.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia