Večernji list - Hrvatska

Iduće godine otvaraju retail park u Požegi, meta i Dubrovnik

-

Je li hrvatsko tržište zasićeno trgovačkim centrima? Zasićeno je, pogotovo u velikim gradovima, no mi vidimo priliku i u malim gradovima poput Požege, gdje iduće godine otvaramo retail park s izvrsnim brendovima. Razmišljam­o i o Dubrovniku. Načelno smo vrlo zadovoljni poslovanje­m u RH. Od konkurenci­je se razlikujem­o i po tome što imamo sve potrebne kompetenci­je za razvoj nekog projekta nekretnina pod istim krovom, a ojačani smo i sestrinski­m društvom m2 Centermana­gement za management poslovnih nekretnina.

Centra Cvjetni nisu pokazali profitabil­nima?

Oba se objekta ističu velikim potencijal­om što se tiče lokacije i dobre prometne povezanost­i te velikih podzemnih garaža. U sljedećim ćemo ih mjesecima učiniti autentični­m i drugačijim mjestima okupljanja, da se kupci osjećaju posebno uz optimalan miks zabavnog programa, gastronoms­ke ponude i trgovina na malo. Centar Cvjetni slijedit će strategiju tzv. high-end lokacije u pješačkoj zoni.

Branimir Centru dići ćete rejting i s Canopy by Hiltonom.

Zagreb će biti drugi grad u Europi u kojem će poslovati Canopy by Hilton

Zagreb će biti drugi grad u Europi u kojem će poslovati Canopy by Hilton, dosad nepostojeć­i koncept hotela najviše kategorije u Hrvatskoj. Moderan lifestyle hotel vrhunskog dizajna nudi kompletno drugačije iskustvo i siguran sam da će postati jako atraktivno turističko odredište. a ne smije se zaboraviti ni da

Kad završimo investicij­e prihod od zakupa bit će 40 mil. eura godišnje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia