Večernji list - Hrvatska

Bivši pobjednici sada čine žiri

- Scena@vecernji.net

Mlada pjevačica priznaje da se puno toga odrekla zbog sudjelovan­ja u showu, a svoje nastupe i glazbenu karijeru stavila je na stranu Danijela Goreta Kandidati su dali sve od sebe u prvoj epizodi nove sezone emisije “Tvoje lice zvuči poznato”. Impresioni­rali su žiri i publiku, a pobjedu je odnijela Aretha Franklin, odnosno Maja Bajamić koja je ocijenjena kao najbolja transforma­cija prve epizode. Maja je prošla zahtjevnu fizičku transforma­ciju, a pjesmom “Think” osvojila je i svoje kolege natjecatel­je i žiri.

Masku radili sedam sati

– Pripreme su bile lude i nezaboravn­e! Bile su to svakodnevn­e pjevačke, plesne i scenske probe. Prava ludnica! – prisjetila se Maja proba. Iako je presretna zbog konačnog ishoda, pjevačica otkriva da su joj tijekom transforma­cije određene stvari predstavlj­ale izazov. – Neki momenti kod vokalnog dijela zbog visine su mi predstavlj­a- li problem. Morala sam na tome poraditi jer sam prilikom samog početka showa bila jako umorna od prethodnih gaža. Bila sam fizički jako umorna kada sam tek krenula pa mi je upravo to predstavlj­alo najveći izazov. Kostim je bio dodatan izazov. Maska je bila jako teška i prekrivala mi je usnu šupljinu i oči. Kod pjevanja su važne mimike i geste, a bilo je Nova sezona showa “Tvoje lice zvuči poznato” predstavil­a je novi žiri koji čine dosadašnji pobjednici Nives Celzijus, Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Petreković. Novu sezonu otvorili su upravo oni te oduševili publiku transforma­cijama u Coolija, Britney Spears, Eltona Johna i Tinu Turner. Novim ulogama oduševljen je i sam žiri. teško to kontrolira­ti ispod maske. Izrada same maske trajala je šest do sedam sati tijekom kojih sam morala biti potpuno mirna. Na kraju se sve isplatilo – rekla je Maja koja priznaje da je dugo priželjkiv­ala sudjelovan­je u “Tvoje lice zvuči poznato”.

Mijenjala cijeli bioritam

– Priželjkiv­ala sam sudjelovan­je u ovom showu, ali ne tada! Bila sam strašno umorna i mislila sam da neću moći. Za sve postoji razlog pa tako i za moje sudjelovan­je u ovoj sezoni. Morala sam promijenit­i cijeli bioritam – otići na spavanje na vrijeme da bih se mogla rano ustati na probe i odmoriti glasnice. Morala sam svoje nastupe i glazbenu karijeru staviti sa strane i početi živjeti drukčiji život. Dosta toga sam se odrekla zbog ovog showa. Kaže da joj je cilj iz emisije u emisiju pobijediti samu sebe. – Imam puno povjerenja u svoje vokalne i scenske sposobnost­i i, bez lažne skromnosti, vjerujem da ću pokazati sve što znam i mogu. Poanta showa je izaći iz zone sigurnosti i ja kroz njega želim napredovat­i kao umjetnica – zaključila je Maja.

Zahvaljuju­ći Majinoj pobjedi, Nova TV će 10.000 kuna donirati udruzi ‘Ljubav na djelu’

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia