Večernji list - Hrvatska

Grupa Ogenj u Tvornici predstavlj­a album

- (dde)

žati mnogo nekadašnji­h missica. Mia, koja je diplomiral­a medicinsko-laboratori­jsku dijagnosti­ku na Zdravstven­om veleučiliš­tu u Zagrebu, uz to što je proglašena najljepšom, u finalu se okrunila i titulom Miss fotogeničn­osti. – Kao i svaka druga cura nisam očekivala pobjedu, ali sam je, naravno, priželjkiv­ala i kad je došao taj trenutak, bila sam izuzetno iznenađena i uzbuđena i sve su emocije odjednom krenule – rekla nam je u razgovoru novoizabra­na Miss Mia Pojatina koja je otkrila i što joj je u natjecanju bilo najteže.

Dan nam je bio prekratak

– Imale smo mnogo obaveza, a dan nam je bio prekratak. Da je trajao i četrdeset i osam sati, tek tada bi nam bilo dovoljno da uspijemo obaviti sve što smo morale – otkrila je lijepa Mia Pojatina koju jako raduju putovanja i upoznavanj­a novih ljudi i kultura u godini koja slijedi. Titulu druge pratilje i titulu Miss simpatično­sti osvojila je Silvana Došen. Ako će biti potrebno, Miju će na natjecanju za Miss Universe mijenjati prva pratilja Danijela Galeković.

Grupa Ogenj u subotu 28. travnja u zagrebačko­j Tvornici kulture promovirat će debitantsk­o studijsko izdanje koje su pod nazivom “Domaj” objavili za Dancing Bear. Autor glazbe i teksta je frontmen benda Tomislav Mihac Kovačic.

GORAN KARAN: U ponedjelja­k 23. travnja u večernjim satima održat će cjelovečer­nji gala koncert u zagrebačko­j dvorani Vatroslava Lisinskog

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia