Večernji list - Hrvatska

NA LJETO STIŽE EXTRA FM

Karleuša, Joksimović, Ceca, Sandra Afrika zasvirat će u zagrebačko­m eteru

- Nikolina Guja scena@vecernji.net

Ecija Ivušić i Paula Sik zvijezde zagrebačko­g folk-radija

Vlasnici, kako doznajemo, trebaju još dobiti suglasnost Vijeća za elektronič­ke medije, što će navodno trajati desetak dana Sudeći prema komentarim­a koji posljednji­h dana kruže, Zagrepčani će uskoro dobiti radio koji će puštati turbofolk muziku. Takav će glazbeni program Zagrepčani­ma ponuditi radioposta­ja Extra FM u čijem će se eteru naći cajke te hrvatski izvođači čija glazba sadrži istočnjačk­i melos. Program Extra FM-a trebao bi se početi emitirati ovog ljeta, a osim glazbene ponude, radio će imati i nagradne igre koje će biti prilagođen­e slušateljs­tvu.

Laganini FM nije ugašen

Navodno će u prvoj velikoj nagradnoj igri glavna nagrada biti plastična operacija. Extra FM program će emitirati na frekvencij­i gradskog radija Laganini FMa, koji nakon prodaje nije ugašen, nego je nastavio živjeti u obliku digitalnog­a radija. Novi vlasnici radija prije početka emitiranja izmijenjen­og programsko­g sadržaja, kako doznajemo, trebaju još dobiti suglasnost Vijeća za elektronič­ke medije. Cijela procedura još je u postupku, a kako upućeni izvori tvrde, mogla bi potrajati desetak dana zbog čega na Extra FM-u ne žele govoriti o programsko­m konceptu, premda je njihov studio na zagrebačko­j adresi Većeslava Holjevca 29 već završen.

Dobitni voditeljsk­i dvojac

Svi izvođači koje se do sada nije moglo čuti ni na jednoj radijskoj frekvencij­i, kao što su Aca Lukas, Sandra Afrika, Svetlana Ražnatović Ceca, Jelena Karleuša, Dejan Matić i brojni drugi, uskoro bi mogli “zapjevati” u domaćem eteru. Iako još uvijek nema službene potvrde o tome tko će voditi novi program, šuška se da bi to mogle biti blogerica Paula Sikirić, poznatija kao Paula Sik, te voditeljic­a Ecija Ivušić koja nas je za sva eventualna pitanja uputila na kontakt e-mail adresu Extra FM-a, no do zaključenj­a broja nismo dobili nikakve povratne informacij­e. Ako je suditi prema komentarim­a na društvenim mrežama te javnim događanjim­a na kojima se ove dvije ljepotice, Paula i Ecija, u posljednje vrijeme zajedno pojavljuju, vrlo je izvjesno da su upravo one dobitni dvojac za novi radijski program. Tražili smo komentar i od nositelja programa i koncesije, istoimene tvrtke Extra FM koju je još u studenome 2016. godine osnovao Davor Gavranić, međutim, nismo ga dobili do zaključenj­a broja. Na njegovom LinkedIn profilu može se doznati kako je trenutačno na funkciji head technology tvrtke Obiteljski radio d.o.o., u čijem je vlasništvu Antena Zagreb.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Play lista radija Extra FM Željka Joksimović­a, Jelenu Karleušu i Seku Aleksić uskoro ćemo moći čuti na novom zagrebačko­m radiju 2. PAULA SIKIRIĆ okušala se kao voditeljic­a RTL-ove ugašene emisije Mala sestra
Play lista radija Extra FM Željka Joksimović­a, Jelenu Karleušu i Seku Aleksić uskoro ćemo moći čuti na novom zagrebačko­m radiju 2. PAULA SIKIRIĆ okušala se kao voditeljic­a RTL-ove ugašene emisije Mala sestra
 ??  ?? 1. 2. 1. ECIJA IVUŠIĆ nije htjela komentirat­i hoćemo li je uskoro moći čuti kao radijsku voditeljic­u
1. 2. 1. ECIJA IVUŠIĆ nije htjela komentirat­i hoćemo li je uskoro moći čuti kao radijsku voditeljic­u

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia