Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) OSOBNI ODNOSI RAZVIJAT ĆE SE U POZITIVNOM PRAVCU

LJUBAV: Blago nesnalažen­je bit će povezano s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. KARIJERA: Dobit ćete očekivane odgovore. Sad možete nastaviti raditi mirnije, a i planiranje se može nastaviti.

ZDRAVLJE: Prošetajte na zraku.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) NA VIDIKU BI MOGLO BITI I PROMAKNUĆE

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, primijetit ćete da sve bolje komunicira­te s osobama suprotnog spola.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacij­e na osnovi kojih mogu procijenit­i vaše zasluge. ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e u užicima.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) NEKI ĆE POKAZATI KOLIKO MOGU BITI ZABAVNI

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagodbe učinit će da vas mnogi požele u društvu. KARIJERA: Volite uspjeh više nego prosječnos­t, ali ovih dana ipak ćete morati obaviti i neke dosadnije poslove. ZDRAVLJE: Jednaka mjerila vrijede za sve.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) NEKI ĆE GLEDATI DA VAM IZVUKU NEKU STARU MANU

LJUBAV: Većinu idućih dana dobro ćete se zabavljati i biti bez pritiska da nešto morate postići. KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu. ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

STRIJELAC (22. studenoga - 21. prosinca) NE ULAZITE U RASPRAVE JER NEĆE DOBRO ZAVRŠITI

LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. KARIJERA: Trenutačno niste u najboljoj radnoj formi. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju poticaje. ZDRAVLJE: Boravak u prirodi bi vas osvježio.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) NAĆI ĆETE NOVI MOTIV ZA DALJNJI RAD

LJUBAV: Pred vama je tjedan intenzivni­h izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Društveni život postat će vam doista bogat. KARIJERA: Izađite ususret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti posao. Budite otvoreni i bez zadrške.

ZDRAVLJE: Čovjek je čovjeku lijek.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) ONI KOJI SU JOŠ SAMI OPUŠTAT ĆE SE U KRUGU PRIJATELJA

LJUBAV: U društvu najdraže osobe nalazit ćete utjehu i mir nakon burnih radnih sati. KARIJERA: Unatoč naporima, osjetit ćete blagi pad interesa za posao. Pokušavat ćete obnoviti neke stare kontakte koji obećavaju. ZDRAVLJE: Nađite pet minuta za sebe.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) ONI U DULJIM VEZAMA BIT ĆE VRLO KREATIVNI I AKTIVNI

LJUBAV: Vjerojatno ćete se dobro zabavljati. Mnogi će osjetiti privlačnos­t prema mladoj osobi. KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnoš­ću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. ZDRAVLJE: Humorom nadilazite prepreke i brige.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) VJEROJATNO ĆE SE POVEĆATI VAŠ UTJECAJ NA DRUGE

LJUBAV: Većinu ovog tjedna vladat će opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsiran­o. KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće. ZDRAVLJE: Trošit ćete na lijepe stvari.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenoga) BIT ĆETE ZADOVOLJNI MATERIJALN­IM POSTIGNUĆI­MA

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi većini ljudi s kojima dolazite u kontakt. U takvim okolnostim­a možete lakše osvojiti nečije srce. KARIJERA: Vjerojatno ćete financijsk­i odlično prosperira­ti. Neki će doseći nova rješenja. ZDRAVLJE: Idite za svojom intuicijom.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) DUH VODI TIJELO, ALI TIJELU NEKAD TREBA STANKA

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primjećiva­ti u osobnim odnosima ponekad će vas zabrinjava­ti. KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš kut gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga.

ZDRAVLJE: Relaksiraj­te se.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) NEKI ĆE SE UPUSTITI U NOVI POSAO SA STRANE

LJUBAV: Male brige u privatnom životu kompenzira­t ćete dobrim utjecajima u drugim područjima života. KARIJERA: Zamislit ćete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatit ćete da oni nisu do kraja izraženi. ZDRAVLJE: Budite svjesni sebe.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia