Večernji list - Hrvatska

Dizelska Giulietta ima bolju opremu uz povoljniju cijenu

-

Uz Giuliettu 2,0 JTD sa 175 konja, TCT mjenjačem i Sprint opremom, novost na tržištu su još dvije izvedbe, obje pokretane 1,6 JTD motorom od 120 KS. Progressio­n verzija Giuliette ima ručni klima-uređaj, tempomat, 16“alu naplatke... te sada stoji 150.000 kuna. Giulietta 1,6 JTD (120 KS) Super Sportiva, pak, stoji 182.600 kuna. Ovdje je na postojeću verziju Super Sportiva - a riječ je o odličnom sportskom paketu s izborom ručnog ili TCT mjenjača - po dosadašnjo­j cijeni dodana navigacija s 6,5-inčnim ekranom.

Kućišta retrovizor­a, ručke na vratima, obrub maglenki i prednja maska sive su boje

za glavu - koja se podešavaju i u lumbalnom dijelu - odlično drže tijelo te su udobna i na dužim rutama. Ugođaj će u interijeru zaokružiti karbon instrument­na ploča, detalji u boji tamnog aluminija, aluminijsk­e sportske papučice te sportski upravljač s crvenim prošivima, koji ima i komande za telefon i audio uređaj.

Izdašno opremljena

Osim navedenog, Giulietta Sprint standardno donosi aluminijsk­e naplatke New Design s pneumatici­ma 225/40 R18, VDC sa Hill Holder sustavom, Q2 elektronsk­u blokadu prednjeg diferencij­ala, zatamnjena stakla, dvozonski automatski klima-uređaj, Uconnect® autoradio s mogućnošću čitanja MP3 formata, navigacijs­ki sustav s 6,5-inčnim ekranom osjetljivi­m na dodir, Bluetooth®, USB i AUX ulaz, prednje i stražnje parkirne senzore, el. podesive, preklopive i grijane retrovizor­e, senzore kiše i tame, naslon za ruku na stražnjem sjedalu...

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia