Večernji list - Hrvatska

Gošća objavila fotografij­e s tajnog vjenčanja

Intimnoj ceremoniji u Kotoru prisustvov­ali su samo najbliži

- Antonija Nazor scena@vecernji.net ZAGREB

Glumica Jelena Perčin u početku se smijala što su joj u seriji dodijelili toliko mlađeg partnera, a ispalo je da su joj darovali ljubav za cijeli život Nakon dvije i pol godine ljubavi 36-godišnja glumica Jelena Perčin i njezin 27-godišnji odabranik Momčilo Otašević zakleli su se na vječnu ljubav u romantično­m Kotoru u Crnoj Gori. Iako su pomno od javnosti čuvali svoj poseban dan, Jelenina prijatelji­ca Katarina Bete objavila je fotografij­e koje potvrđuju lijepu vijest, i na kojoj ni Jelena ni zgodni glumac ne mogu sakriti svoju sreću. Zvijezda serija “Ponos Ratkajevih”, “Zabranjena ljubav”, “Hitna 94” nije se vjenčala u tradiciona­lnoj bijeloj opravi, već je za svoju svadbenu haljinu odabrala svilenu svijetloze­lenu haljinu golih ramena, dužine do koljena, a cijeli dojam upotpunila je srebrnim sandalama i podignutom kosom. Mladoženja je bio opušten u tamnoplavo­m odijelu, i bijeloj košulji bez kravate.

Intimna ceremonija

Na intimnoj ceremoniji, između ostalih, bili su prisutni Jelenin brat Luka, i Momčilova sestra Sanja s kojom je jako blizak. Otkako su se zaljubili, Jelena i Momčilo jako rijetko su se zajedno pojavljiva­li na društvenim događanjim­a, moglo ih se vidjeti ljeti na Dubrovački­m ljetnim igrama, a još su manje govorili o svom odnosu. No kad je nedavno objavljena vijest da očekuju dijete, nisu više mogli ignorirati novinare pa je Jelena za IN Magazin objasnila čime ju je osvojio plavooki Crnogorac. – Ako bih mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojat­ni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali – rekla je.

Godine nisu važne

A na pitanje o djevojčici koju očekuje s Momčilom, otkrila je: – Apsolutno je bila sreća. Ja sam stvarno ljubitelj djece i mislim da je svako dijete blagoslov. Bila sam iznenađena iako se čovjek uvijek pita zašto se ljudi iznenade. Ispričala je anegdotu kako se “rugala” s Momčilom, a na kraju se udala za njega. – Upoznali smo se na setu, i pitala sam ga koliko ima godina. Kad sam čula da je rođen 1990. godine, pitala sam kako su mi dali da igram s devet godina mlađim partnerom? I vidite sad. Što se razlike u godinama tiče, iskreno, ne osjećam je. Momčilo ima tu neku zrelost pa se mnogi kad ga upoznaju iznenade da je toliko mlad – ističe glumica koja iz bivšeg braka sa zagrebački­m poduzetnik­om Kristijano­m Babićem ima devetogodi­šnju kćer Lotu. A upravo se ona, kako je lijepa Konavoka otkrila, najviše veseli dolasku seke.

Jelena je jednom prilikom priznala kako se s Momčilom ne može posvađati

Devetogodi­šnja Lota iz Jelenina prvog braka raduje se sestrici koja uskoro dolazi na svijet

 ?? FACEBOOK ?? Ne kriju sreću Trudna mladenka i osam godina mlađi mladoženja oduševili su sve prisutne
FACEBOOK Ne kriju sreću Trudna mladenka i osam godina mlađi mladoženja oduševili su sve prisutne
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia