Večernji list - Hrvatska

Nisam mislio pobijediti, samo se malo odmoriti

- Scena@vecernji.net

Novčanu nagradu, kako kaže Antonio Orač, potrošit će na svoju obitelj i sebe, a o detaljniji­m planovima će tek razmišljat­i Ivona Ćuk, Maja Šitum Antonio Orač drugi je Bjelovarča­nin koji je osvojio srca glasača Big Brothera i to 14 godina nakon Saše Tkalčevića koji je pobijedio u prvoj sezoni. Obojica su, čini se, do pobjede došli istom metodom, iskrenim, spontanim i duhovitim ponašanjem.

Cilj da ostane dva tjedna

– Osjećam se fenomenaln­o, baš kao i sinoć kad sam proglašen pobjedniko­m. Nisam očekivao pobjedu jer mi to nije ni bio cilj. Cilj mi je bio da budem dva tjedna i malo se odmorim od posla. Sve više od toga je za mene pravi uspjeh – kaže nam Antonio koji je trijumf proslavio sa stanarima Big Brother kuće, braćom, sestrama i navijačima. Antonio, poznatiji kao Orky, u svom rodnom gradu bio je popularan i prije prikazivan­ja showa. Gotova da nema bjelovarsk­og kafića u kojem nije radio ili u kojem je, kako se i sam pohvalio, dao otkaz. Radno je mjesto mijenjao čak 13 puta, a svugdje je ostao zapamćen kao omiljeni konobar koji je znao prirediti odličnu atmosferu. Vlasnik je bernardinc­a s kojim rado provodi vrijeme, a na pitanje kakve cure voli, jasno odgovara – one koje ne prigovaraj­u. Velika ljubav mu je biciklizam i uživanje u prirodi, ali i njegovo društvo s kojim bi se nakon raznih aktivnosti okrijepio uz obližnji šank. Raznim je avanturama postao odavno poznat među sugrađanim­a, a jednu od njih je podijelio s javnosti.

I vratio bi se, ali i ne bi...

– Jednom sam se toliko napio i zaspao u taksiju na putu kući pa me vozač ostavio na hitnoj odakle su me prijatelji morali spašavati kako ne bih ostao na psihijatri­ji – ispričao je šaljivo Antonio. Novčanu nagradu, kako kaže, potrošit će na svoju obitelj i sebe, a o detaljniji­m planovima će tek razmišljat­i. No, jedno zna: – Kafić ne bih otvarao, a o nastavku konobarenj­a ću još razmisliti. Tijekom boravka u kući najteže mu je padalo što nisu smjeli spavati do kasno. – Nismo mogli spavati popodne, a nekad bi to baš dobro došlo. Nedostajal­o mi je i da slušamo glazbu, a svakako nije bilo lako ni biti bez bližnjih – kaže, a na pitanje bi li se vratio u kuću, odgovara: – Pa iskreno, i bih i ne bih. Bilo mi je divno iskustvo, ali nisam siguran da bih sad mogao toliko izdržati.

“Bilo mi je divno iskustvo, ali nisam siguran da bih se vratio u kuću”

 ??  ?? Slavlje nakon pobjede Trijumf je proslavio s obitelji i prijatelji­ma, ali i stanarima Big Brother kuće
Slavlje nakon pobjede Trijumf je proslavio s obitelji i prijatelji­ma, ali i stanarima Big Brother kuće
 ??  ?? Pobjednik kaže kako mu je u kući najteže padalo što se nije mogao naspavati, ali i slušanje glazbe
Pobjednik kaže kako mu je u kući najteže padalo što se nije mogao naspavati, ali i slušanje glazbe

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia