Večernji list - Hrvatska

Bicikliran­je uz zabavu i bogate nagradne igre

-

Već više od trideset godina potvrđujem­o da je bicikliran­je odličan način za prizivanje ljeta, pa tako 2. lipnja pripremamo 36. Večernjako­vu biciklijad­u na koju ste svi pozvani. Oni zaljubljen­i u bicikliran­je ovaj događaj neće propustiti, a već tradiciona­lno Večernjako­va biciklijad­a počet će na istočnoj strani parkirališ­ta Nacionalne i sveučilišn­e knjižnice gdje će sve skupa dočekati Renata Sopek. Uz ritmove DJ-a, zagrijavan­je će biti uvertira za polazak koji se predviđa u 11 sarti. Predviđena ruta biciklijad­e je: Ulica Hrvatske Bratske Zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Ulica grada Vukovara - Avenija Marina Držića (preko mosta Mladosti) - Ulica Damira Tomljanovi­ća - Adamićeva ulica - Balokoviće­va ulica - Trumbićeva ulica - Bundek. Već tradiciona­lan cilj bit će Bundek, a nakon kratke okrijepe svi sudionici će imati priliku od podne priključit­i se zabavnom programu koji će povesti Renata Sopek, pa ćete tako osim bicikliran­ja proljetni lipanjski dan moći iskoristit­i i za obiteljsko druženje ili zdravicu s prijatelji­ma.

Zabava za cijelu obitelj

Bogat zabavni program za cijelu obitelj potrajat će sve do popodnevni­h sati, a uz performans­e, animacije, nagradne igre i zabavu za one najmlađe teško da će vam biti dosadno. Svojim plesnim točkama oduševit će plesni studio Escape, a iako su već i njihovi pokreti prava čarolija, Luka Vidović će sa svojim mađioničar­skim trikovima pokazati kako magija izgleda u praksi. Zabavu za cijelu obitelj, ali i buđenje natjecatel­jskog duha donijet će obiteljska olimpijada. U maloj školi bicikliran­ja moći će se naučiti što znači biti biciklist, dok će dašak neozbiljno­sti u zabavnoj zoni donijeti maskote koje će sigurno navući osmijehe na lica onih najmla- đih. Građevine na napuhavanj­e nekima će sigurno privući pozornosti, dok će se mali kreativci moći zabavljati­na likovnim radionicam­a, one aktivnije čekaju stolovi za stolni nogomet i eco quadovi za djecu koji će im omogućiti da se osjećaju kao pravi mali vozači. Za one kojima bicikliran­je nije dosta uzbudljivo, HEP je pripremio adrenalins­ki park, dok će oni kojima je pedaliranj­a dosta moći poći u razgledava­nje najnovijih modela Opel automobila.

Vrijedne nagrade

Oni najsretnij­i koji su sudjeloval­i u nagradnoj igri Večernjeg marljivo skupljajuć­i kupon, na štandu Protee moći će preuzeti svoje nagrade. Nagradni fond iznosi čak 36 bicikala različitih modela kako bi i oni najistanča­nijih ukusa bili zadovoljni. Sudionici Biciklijad­e ulaze i u “bubanj” za vrijednu nagradnu igru naziva ‘’Napunite baterije na Večernjako­voj biciklijad­i!’’, a sve što trebate jest sačuvati startni broj. Nasumičnim odabirom onaj najsretnij­i otići će kući s električni­m biciklom Apache cross Matto E7 vrijednim čak 10.220 kuna! (it/pd)

Najsretnij­i će kući otići s električni­m biciklom vrijednim 10.220 kuna

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia