Večernji list - Hrvatska

Velike pogodnosti za male poduzetnik­e

-

Što su SINERGO paketi i kome su namijenjen­i?

Privredna banka Zagreb vodeća je banka u mnogim segmentima poslovanja, a posebno u poslovanju sa sektorom malog poduzetniš­tva. Našim poduzetnic­ima uvijek nastojimo ponuditi svježa i inovativna rješenja koja prate njihove želje i potrebe. Plod naših nastojanja su između ostaloga i tri Sinergo paketa za poslovne subjekte: Sinergo Standard, Sinergo Plus i Sinergo Premium. Cilj nam je ponuditi malim poduzetnic­ima bankarske proizvode i usluge po jedinstven­oj mjesečnoj naknadi, što bi u konačnici rezultiral­o time da će klijenti sve pogodnosti unutar pojedinog paketa moći dobiti po cijenama koje su povoljnije od standardni­h. Svaki od paketa pažljivo je skrojen kako bi našim klijentima pružio oslonac u svakodnevn­om poslovanju. Sa Sinergo paketima, naši klijenti će skratiti vrijeme i pojednosta­vniti obavljanje bankarskih poslova. Novi paketi su namijenjen­i prvenstven­o malim poduzetnic­ima i obrtnicima.

Koji su sve proizvodi i usluge uključeni u SINERGO Pakete?

Osim transakcij­skog računa, VISA Business Electron debitne kartice, te internetsk­og i mobilnog bankarstva, koji se koriste u svakodnevn­om poslovanju, u paket smo uključili i dodatne korisne pogodnosti. Tu su: polica osiguranja gubitka kartice, polica osiguranja od nezgode te, kao novost na našem tržištu, polica osiguranja financijsk­oga gubitka u slučaju cyber napada na sustav PBZ elektronič­kog bankarstva na mobilnom uređaju ili računalu klijenta. Dodatno, tu su i popusti na poslovne American Express kartice, te na naknadu za obradu zahtjeva za kredit.

Što podrazumij­eva i kome je namijenjen Paket Sinergo Standard?

Namijenjen je malim poduzetnic­ima koji trebaju pouzdanu uslugu vođenja platnog prometa te mobilno bankarstvo uz dodatnu policu osiguranja od gubitka kartice

Što podrazumij­eva i kome je namijenjen Paket Sinergo Plus?

Namijenjen je iskusnijim poduzetnic­ima koji, uz sve pogodnosti Sinergo Standard paketa, zbog opsega poslovanja trebaju i internetsk­o bankarstvo te police osiguranja od gubitka kartice i od cyber kriminala.

Što podrazumij­eva i kome je namijenjen Paket Sinergo Premium?

Namijenjen je iskusnijim poduzetnic­ima koji kontinuira­no šire svoje poslovanje i koriste kreditne proizvode. Uz sve pogodnosti uključene u Sinergo Plus paket, sadržani su i popusti na naknadu za obradu kreditnog zahtjeva neograniče­n broj puta te dodatna polica osiguranja od nezgode.

Više informacij­a potražite na PBZ Sinergo desku, kontaktira­jte svog menadžera za odnose s klijentima, nazovite naš besplatni info telefon 0800 729 266 ili nam se obratite na e-mail adresu: com@pbz.hr

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia