Večernji list - Hrvatska

Prije vjenčanja slavilo se u Beogradu, Istri i Londonu

Poznati Hrvati žestoko partijali za posljednji dan ‘slobode’

- Nikolina Guja scena@vecernji.net ZAGREB (km)

Marko Tolja s 11 prijatelja otputovao je u Beograd, Helena Šopar djevojačku je slavila s dvije prijatelji­ce, a Lea Mijatović uz bazen Pjevačica Lea Mijatović uskoro će stati pred oltar s dugogodišn­jim dečkom Andrejem Šepčićem, a prije toga, njezine prijatelji­ce priredile su joj nezaborava­n tulum u Istri. Za cijelu organizaci­ju bila je zadužena Leina buduća kuma, voditeljic­a “Exkluziva” Ana Radišić. Veselo društvo prošli se vikend okupilo u vili u istarskom mjestu Rapavelu, a trinaest djevojaka provodilo se u kupaćim kostimima brčkajući se u bazenu i pijući koktele. Cure su organizira­le i premijerno gledanje spota za Leinu novu pjesmu “Sanjam te”. – Bio je to vrlo emotivan, veseo i rasplesan vikend, a detalje ću ipak zadržati za sebe jer sve što se dogodi na djevojačko­j, ostaje na djevojačko­j – kazala je Lea. I naša poznata manekenka s inozemnom karijerom te modna dizajneric­a Helena Šopar uskoro će pred oltar s dečkom Vjekoslavo­m Zadrom s kojim je četiri godine u vezi i zbog kojeg se preselila u London. Upravo u britanskoj metropoli održala se Helenina intimna djevojačka večer koju je proslavila s dvije prijatelji­ce. S krunom na glavi na kojoj je pisalo “mladenka” i u žutoj haljinici, Helena je blistala. Emotivne trenutke podijelila je na Instagramu, a sa svojim prijatelji­cama, kako kaže, dijeli sve već 17 godina. Talentiran­i Riječanin Marko Tolja prošli se vikend s prijatelji­ma za svoju momačku večer zabavljao u Beogradu. Uskoro će stati pred oltar s djevojkom Anom Ivančević. Posljednje samačke dane Marko je odlučio proslaviti s 11 prijatelja u toj prijestoln­ici zabave. Iako je vrlo tajanstven na društvenim mrežama, njegov najbolji prijatelj, voditelj Ivan Vukušić, otkrio je da momačka večer prolazi i više nego zabavno. “Možda se i vratimo kući”, napisao je Vukušić uz fotografij­u s ekipom. Vesela ekipa u Beograd je otputovala vlakom, nakon čega su posjetili poznati restoran u glavnom gradu Srbije i kavanu gdje su ih zabavljali svirači. Društvo se našalilo s pjevačem pa su mu konobari na podlozi s pićem napisali “Game over” odnosno “Kraj igre”.

 ??  ?? Divno druženje u Istri Lei Mijatović priredila je kuma, televizijs­ka voditeljic­a Ana Radišić
Divno druženje u Istri Lei Mijatović priredila je kuma, televizijs­ka voditeljic­a Ana Radišić
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Veselo društvo Lea Mijatović zabavljala se u Istri (sasvim gore), Helena Šopar u Londonu (gore), a Marko Tolja u Beogradu (lijevo)
Veselo društvo Lea Mijatović zabavljala se u Istri (sasvim gore), Helena Šopar u Londonu (gore), a Marko Tolja u Beogradu (lijevo)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia