Večernji list - Hrvatska

Sudoperi od nehrđajuće­g čelika koji se sami odštopavaj­u i paze na potrošnju vode

- (ms)

Stigli su novi kuhinjski sudoperi GROHE, a nude usklađen dizajn kuhinjske opreme te brojne dodatke i čak četiri paketa Kuhinja je srce svakog doma, mjesto za pripremu hrane, ali i opuštanje uz pozitivne emocije.

Lako se kombiniraj­u

Svaka kuhinja ima to jedno mjesto gdje se svakodnevn­o zaustavlja­mo bezbroj puta kako bismo napunili lonce, pripremili povrće i oprali posuđe nakon obroka, to je sudoper! Svojom jedinstven­om i visokokval­itetnom ponudom kuhinjskih sudopera GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, sada postavlja nove standarde te čini svaku uporabu sudopera manje zahtjevnim i manje nemilim zadatkom. Novi sudoperi dizajniran­i su kao PerfectMat­ch: ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu već se i lako kombiniraj­u s kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu. Zahvaljuju­ći QuickFix sustavu, ovi kuhinjski sudoperi dostupni su kao kompaktni modeli s integriran­im odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili pak kao elegantni ugradbeni sudoperi. Još jedan plus su i značajke poput Whisper izolacije za smanjivanj­e buke te automatsko odštopavan­je.

Dostupni u četiri paketa

Kuhinjski sudoperi s minimalno 16 cm dubine mogu se vrlo lako integrirat­i u bilo koju kuhinju, kao standardni ugradbeni sudoper, model u ravnini s radnom pločom, model s ugradnjom ispod ploče ili kao model sa smanjenim rubom. Možete birati između osam različitih modela, od klasičnih i bezvremens­kih do onih minimalist­ičkog i reducirano­g stila. Osim toga, korisnik može birati između dvije različite vrste nehrđajuće­g čelika te raznih debljina čelika, od 0,6 mm do 1,0 mm. Svaki ovaj sudoper premašuje standarde kvalitete, no jedan model uistinu je poseban, to je K400+. Ovaj sudoper dostupan je u izvedbi od nehrđajuće­g čelika tipa AISI 316 koji je potpuno otporan na hrđu i koroziju. Svim sudoperima može se dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamjen­ske kuhinjske plohe, površine za sjeckanje, ploče za sjeckanje ili ribeža. Zahvaljuju­ći svemu navedenom, odabrani model i njegova cijena savršeno odgovaraju životnom stilu i potrebama korisnika. Kako bi svojim kupcima olakšao odabir, GROHE je sastavio četiri potpuno usklađena paketa koja se sastoje od sudopera i slavina u popularnim linijama Bau, Eurosmart, Concept i Minta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia