Večernji list - Hrvatska

ĆA SE NA SCENU PJESMOM MILANE VLAOVIĆ

-

lijepe uspomene. Prije otprilike tri i pol godine prvi puta sam stala sam na pozornicu uz Ivanu Banfić i Ellu na nastupu koji je nazvan ‘Volim 90-e’. Mislile smo da ćemo taj ‘party’ imati tijekom samo jednog ljeta, ali publika je na njega odlično reagirala i dan danas nastupamo s pjesmama iz 90-ih. Na svojim solo koncertima također znam otpjevati neku iz tog doba. Primjećuje­m kako ta glazba budi nostalgiju među ljudima i fascinantn­o mi je kako ljudi koji su odrastali uz glazbu 90-ih danas imaju svoju djecu koju vode na koncerte i koja također vole tu glazbu.

Od 2015. godine voditeljic­a ste emisije “IN magazin”. Što vas najviše veseli u toj ulozi?

Svi moji poslovi do sada dogodili su se potpuno spontano i neočekivan­o pa tako i uloga voditeljic­e. Osjećala sam veliku odgovornos­t zato što u Hrvatskoj ima uistinu prekrasnih i talentiran­ih voditeljic­a i da sam među njima baš ja dobila angažman u IN magazinu. Posebno mi je draga rubrika “Malci genijalci”. Riječ je o jednom posebnom iskustvu, gdje radim s nadarenom i darovitom djecom. Raduje me talk show “Babinjak”, jer sam tu dobila mogućnost razgovarat­i s gostima o svakodnevn­im temama iz svakodnevn­og života, to su uglavnom opušteni, zabavni i ugodni razgovori.

Kroz emisiju “Dom iz snova” pomogli ste brojnim ljudima koje sreća nije pratila u životu. Bude li trenutaka kada vas životne priče sudionika posebno rastuže? Kako se nosite u tim situacijam­a?

Mnogi su me pitali jesam li se već privikla na priče na koje nailazim kroz emisiju “Dom iz snova”. Misle da sam s vremenom ojačala, ali to je jednostavn­o nemoguće. Svaka priča i obitelj posebna je na svoj način i nemoguće je ostati imun. Po prirodi sam jako emotivna osoba i jednostavn­o ne mogu glumiti sreću kada sam tužna i općenito prekrivati emocije. Pomoći ljudima kojima je to uistinu potrebno oplemenjuj­e svaku osobu.

Iza vas je sedam godina veze. Koji je po vama recept za dobru vezu?

Svoj privatni život uvijek volim zadržati za sebe i nikad nisam pretjerano voljela pričati o tome premda znam da sam javna osoba i da je to dio posla. Baš kao i svaka osoba u vezi imam svoje bolje i lošije dane, ali recept za dobru vezu konkretno ne postoji. Bitna je ljubav i međusobno razumijeva­nje.

S obzirom na to da imate puno obaveza, stignete li izdvojiti vrijeme za sebe? Što vas opušta?

Svaki slobodni trenutak volim provoditi s osobama koje volim, a ujedno radim i posao koji volim. Pronalazim vrijeme za kave uz meni drage prijatelje i obitelj. To su male sitnice kojima punim baterije. Trenutno na Novoj TV kreće ljetna, opuštenija shema i imat ću više vremena za posvetiti se sebi.

Imate li planove za ljeto?

Uz vođenje IN magazina uz svoju kolegicu Miju Kovačić, imat ću i nastupe po Jadranu. Uz to uvijek nekako u pauzama izdvojim vrijeme za kave na obali i morske • radosti.

 ??  ??
 ?? DALIBOR URUKALOVIĆ/ PIXSELL ?? U talk showu “Babinjak” Minei su gošće poznate dame s javne scene
DALIBOR URUKALOVIĆ/ PIXSELL U talk showu “Babinjak” Minei su gošće poznate dame s javne scene

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia