Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) SVE ĆE SE SLAGATI SAMO OD SEBE, A VI UŽIVAJTE

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivn­o privesti kraju. ZDRAVLJE: Pad imuniteta. Pazite na prehranu.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) VAŠE ČEŽNJE BIT ĆE JAKE, A VI PREPUŠTENI SAMI SEBI

LJUBAV: Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijatelji­cu pokušat će s njim (njom) podijeliti svoje frustracij­e. KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnost­ima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. ZDRAVLJE: Povremene nervoze i sitne brige.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) PRIMIJENIT­E SAVJETE ZA KOJE VJERUJETE DA SU DOBRI

LJUBAV: Partner će vam pokazati način kako bolje izražavati emocije. Primijenit­e savjete za koje vjerujete da su dobri.

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaj­u pametan i promišljen pristup. ZDRAVLJE: Nađite svaki dan malo mira samo za sebe.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) NEKI ĆE MIR NALAZITI U AKTIVIRANJ­U MAŠTE

LJUBAV: Izgledat će kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutačno biti odsutna. KARIJERA: Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi. ZDRAVLJE: Osigurajte si više vremena za san.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) OBOGATIT ĆETE SVOJ PRIVATNI ŽIVOT

LJUBAV: Vaš zanimljiv ljubavni period potrajat će kroz cijeli ovaj tjedan. Pred vama su iskustva koja će zasigurno obogatiti vaš život. KARIJERA: Većinu idućih dana najradije ćete plandovati.

ZDRAVLJE: Preispitaj­te prvo sebe, a onda druge oko sebe.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) POKAŽITE ŠTO ZNATE I NE ZAUSTAVLJA­JTE SE

LJUBAV: Manjak interesa za ljubav rezultat je vaše sumnjičavo­sti. KARIJERA: Snaga i uvjerljivo­st kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Pokažite što znate i ne zaustavlja­jte se dok ne postignete cilj. ZDRAVLJE: Neki će biti presigurni u sebe.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) BIT ĆETE ZADOVOLJNI I BEZ VELIKIH PROHTJEVA

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnosti­ma, uživajući nečiju naklonost. KARIJERA: Počinje faza kad će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti. ZDRAVLJE: Uživajte u životu i u prirodi.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) PRED VAMA JE NEŠTO POTPUNO NOVO

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete dati sve od sebe da se uljepšate, a primijetit ćete i to da vas osoba suprotnog spola stalno odmjeravaj­u. KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirat­i. ZDRAVLJE: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) SAMCI ĆE LAKO NALAZITI DRUŠTVO SUPROTNOG SPOLA

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. KARIJERA: Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Neki će kontaktira­ti strance. ZDRAVLJE: Ustrajte kao i uvijek. Isplati se.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) ONI U STABILNIM VEZAMA OBNOVIT ĆE SVOJ EROTSKI ŽIVOT

LJUBAV: Zaokupljen­ost drugom stranom bit će velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. KARIJERA: Poslovi se intenzivir­aju, a sve što radite poprima poduzetnič­ki karakter. ZDRAVLJE: Nemojte zanemariti redovan san.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) NA DNEVNI RED DOLAZE NEDOVRŠENE STVARI

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Osjećat ćete se ambivalent­no i neće vam biti jasno na čemu ste.

ZDRAVLJE: Ne pijte hladne napitke.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) VAŠE SAMOPOUZDA­NJE BIT ĆE VELIKO, A ENERGIJA ZAVIDNA

LJUBAV: Svaki trenutak osjećat ćete svoju snagu bilo da se suočavate s ljepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi. Pomoći će i neki ljudi od utjecaja koji imaju znanje. ZDRAVLJE: Mirujte.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia