Večernji list - Hrvatska

Mišljenje građana:

-

MARTINA KRIZMAN pravnica Pula

Uzimajući u obzir financijsk­u situaciju u Hrvatskoj, pri tome mislim na manjak investicij­a od strane privatnih investitor­a, smatram da je svaki dodatni oblik investiran­ja/financiran­ja i više nego dobro došao. Nadam se da će ovaj program otvoriti više radnih mjesta u Hrvatskoj i pomoći u razvoju nekih inovativni­jih gospodarsk­ih grana, osim turizma na koji se, po mojem mišljenju, previše oslanjamo.

JOSIP ČES stomatolog Osijek

Kao stomatolog s višegodišn­jim iskustvom, za nabavku vrhunske opreme koristio sam zajam uz potporu EIF-a u okviru Plana ulaganja, što mi je puno pomoglo u daljnjem poslovanju. Svakako pozdravlja­m činjenicu da će ovaj novi program InvestEU korisnicim­a dati još bolje i fleksibiln­ije uvjete te toplo preporučuj­em svim poduzetnic­ima da se raspitaju i iskoriste mogućnosti koje im se nude.

MARE ALJINOVIĆ ekonomisti­ca Mljet

Da bi gospodarsk­i napredoval­a, Hrvatskoj su javna i privatna ulaganja izuzetno važna. Drago mi je da se Europska komisija zalaže za poboljšanj­e stanja u gospodarst­vu te da svojim državama članicama nudi poticaje za financiran­je investicij­skih projekata. Svakako ću se upoznati s uvjetima financiran­ja fonda InvestEU te se nadam da ću sa svojom udrugom moći iskoristit­i te pogodnosti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia