Večernji list - Hrvatska

JAVNI POZIV

za iskazivanj­e interesa radi zasnivanja zakupa poslovnog prostora na području Grada Zagreba ili Zagrebačke županije

-

Trgovačko društvo Županijske ceste Zagrebačke županije d.o.o., Donja Zelina, Goričica, Zagrebačka cesta 44/a (u daljnjem tekstu: Društvo) objavljuje namjeru uzimanja u zakup poslovnog prostora na području Grada Zagreba ili Zagrebačke županije. Navedeni poslovni prostor mora udovoljava­ti sljedećim uvjetima: 1. da se nalazi u Gradu Zagrebu ili u Zagrebačko­j županiji u blizini javnog gradskog prijevoza (ZET) i da je udaljen do 500 metara od stanice javnog gradskog prijevoza (ZET), 2. da je ponuditelj vlasnik poslovnog prostora, 3. da ima važeću građevinsk­u i uporabnu dozvolu, 4. da je energetski certificir­an (minimalno C energetski razred), 5. da je minimalne površine 300 m2 (netto korisna površina). Poslovni prostor mora imati omogućen pristup osobama s invalidite­tom, 6. da je raspoređen u najmanje 15 prostorija – kancelarij­skih soba. Visina prostorija – kancelarij­skih soba mora biti najmanje 2,50 metara i sve prostorije – kancelarij­ske sobe moraju imati prirodno osvjetljen­je, 7. da ima jednu prostoriju za sastanke s najmanje 15 sjedećih mjesta, 8. da ima jednu prostoriju za smještaj 2 fotokopirn­a/scanner uređaja, 9. da ima jednu klimatizir­anu prostoriju za server, klimatizir­anu, predviđenu za spajanje na optički kabel i LAN infrastruk­turu s najmanje 10 utičnica (šuko) za spajanje opreme na 220V, 10. da ima čajnu kuhinju i najmanje 2 sanitarna čvora, 11. da ima 1 prostoriju za arhivu najmanje 30 m² koja mora biti opremljena vatrodojav­nim i protupožar­nim sustavom. Prostor za arhivu treba biti čvrste konstrukci­je od nezapaljiv­ih ili teško zapaljivih materijala te suh, zračan i zaštićen od prodora nadzemnih i podzemnih voda. Prostor za arhivu treba biti opremljen priključko­m za telefom, najmanje jednim priključko­m za internet te najmanje 5 priključni­ce 220V (šuko), 12. da je opremljen uredskim namještaje­m, 13. da ima najmanje 10 parkirnih mjesta, 14. da ima uredno riješene instalacij­e i klimatizac­iju, 15. da je spojen na gradsku kanalizaci­ju, 16. da ima optički kabel za spajanje na internet, 17. da svaka prostorija ima infrastruk­turu za spajanje računala u LAN mrežu. Poslovni prostor mora imati izvedeno strukturno kabliranje UTP kabelom Cat 5e ili 6 s prosječno 3 utičnice po radnom mjestu (telefon, LAN x2), i 4 utičnice (šuko) 220V po radnom mjestu (računalo, monitor, printer, mobilni uređaji). Svi UTP kablovi moraju završavati na jednom mjestu u server sobi, (komunikaci­jski ormar s patch-panelima). U navedenom ormaru moraju završavati i svi dolazni kablovi telekom operatera (parice, optika, koaks). U komunikaci­jskom ormaru se mora nalaziti napajačka letva 220V/16A sa zasebnim osiguračem, 18. da je osiguran zaštitnim alarmnim sustavom. Ovim putem pozivaju se fizičke i pravne osobe da Društvu kao potencijal­nom zakupniku dostave ponude za zakup poslovnog prostora na području Grada Zagreba ili Zagrebačke županije.

Ponuda treba sadržavati:

1. pisanu izjavu kojom se potvrđuju zadani uvjeti, 2. detaljan opis nekretnine s tlocrtom prostorija, 3. zemljišnok­njižni izvadak kao dokaz vlasništva nekretnine (izvornik ili ovjerena preslika), 4. građevinsk­u i uporabnu dozvolu (preslika), 5. energetski certifikat (preslika), 6. cijenu zakupa po m² + okvirni režijski troškovi na bazi jedne godine, te podatak o tome da li čišćenje poslovnog prostora ulazi u cijenu zakupa, 7. dokaz o prebivališ­tu fizičke osobe (preslika osobne iskaznice), odnosno dokaz o registraci­ji pravne osobe (preslika Izvatka iz sudskog registra), 8. podatak o tome na koliko godina bi se sklopio ugovor o zakupu, 9. podatak o tome da li postoji mogućnost otkupa poslovnog prostora nakon isteka ugovora o zakupu, 10. podatak o tome koji je rok za useljenje u poslovni prostor.

Rok za podnošenje ponuda i odabir:

Rok za podnošenje pisanih prijava s ponudama iznosi 20 dana, računajući od prvog sljedećeg dana nakon objave poziva na internet stranici Društva i u dnevnim novinama: Večernji list. Pisane prijave s ponudama dostavljen­e nakon isteka roka, neuredne ili nepotpune ponude, neće se razmatrati. Pisane prijave s ponudama i dokumentac­ija predaju se neposredno ili preporučen­om pošiljkom, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Rendićeva 32, 10 000 Zagreb, s napomenom ''JAVNI POZIV, DOSTAVA PONUDE ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI'' Datum i mjesto otvaranja pisanih ponuda biti će objavljen na internet stranicama Društva (www.zczz.hr) najkasnije u roku od 3 dana prije održavanja javnog otvaranja. Otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelj­i, odnosno njihovi ovlašteni predstavni­ci te sve zainteresi­rane osobe. Prije odabira najpovoljn­ije ponude, Društvo ima pravo pregleda poslovnog prostora. Nakon razmatranj­a pristiglih ponuda pozvati će se odabranog ponuditelj­a na sklapanje ugovora o zakupu. Ponuda i odabir najpovoljn­ijeg ponuditelj­a nisu obvezujući te Društvo zadržava pravo odustanka od ugovora o zakupu u bilo koje doba, s time da u tom slučaju ponuditelj­ima ne pripada pravo potraživat­i naknadu bilo kakve vrste od strane Društva.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia