Večernji list - Hrvatska

Dok čekaju obrok, gosti se mogu rashladiti u bazenu

-

Hotel je smješten nedaleko od plaže, a radi petu sezonu. Uz odličnu ponudu jela nudi i koktele čije se cijene kreću od 30 do 50 kuna Marina Borovac Čekajući ručak na terasi restorana aparthotel­a Miramare nedaleko od luke u Makarskoj – odakle je odličan pogled na središte grada nad koje se nadvilo impresivno Biokovo - gosti se do 18 sati mogu rashladiti u bazenu smještenom u kutu terase.

Najviše je Skandinava­ca

Oni koji ovdje odsjednu, imat će doručak s pogledom jer se tu poslužuje i prvi obrok u danu. Hotel je smješten nedaleko od plaže i radi petu sezonu. Najviše je gostiju iz Skandinavi­je, a ne zaostaju CROATIAN NATIONAL TOURIST BOARD BRAND GUIDELINES COPYRIGHT 2015 ni domaći. Miramare radi tijekom predsezone, sezone i posezone kada se stalno zaposleni radnici “sele” u Biokovo, hotel istog vlasnika. Jedna od stalnih je i nasmijana Marijana Glavota koja nam donosi jelovnik te kartu s popisom dvadesetak koktela po cijeni od 30 do 50 kuna. Miramare u ponudi ima gotova jela (dalmatinsk­a pašticada s njokima stoji 60 kuna, 02_BRAND TOOLS kao i teleći naravni, a rižoto oLodgkoozi­ca je deset kuna jeftiniji), in Different Lmanegđuua­gpesredjel­ima je i vege pjat (50 kuna), tu su tjestenine i rižoti, mesna jela (s prilogom od Polish 65 do 95 kuna), zatim riblja jela (lignje sa žara s blitvom, krum- pirom, marinirani­m tikvicama i mrkvom stoje 89 kuna), među jelima s roštilja je i BBQ plata za tebe i mene, sofisticir­anija inačica klasičnog miješanog mesa, a sadrži teleći kotlet, krilca, punjenu pljeskavic­u, dalmatinsk­u svićicu, pomfrit, povrće iz woka i BBQ umake. Cijena plate iznosi 190 kuna.

Posebni meniji za najmlađe

U Miramareu su mislili i na najmlađe posjetitel­je pa u jelovniku postoji i dječji dio (od 45 do 55 kuna) u kojem su ćevapčić Mickey Mouse s pomfritom, a isti prilog poslužuje se i uz pileći bečki odrezak Pčelica Maja te mini riblji filet Nemo. Marijana za desert predlaže svoj omiljeni izbor - souffle od bijele čokolade sa šumskim voćem. Iako Miramare u ponudi ima rožatu, razne sladoledne kupove, voćnu salatu..., Marijanin prijedlog pokazao se punim pogotkom.

Restoran aparthotel­a French

Miramare Šetalište Svetog Petra 1 vlasnik: Sol tourism d.o.o. CROATIAN NATIONAL TOURIST BOARD BRAND GUIDELINES COPYRIGHT 2015 iznos računa: BBQ plata za tebe i mene - 190 kn Pileći bečki odrezak ovdje se zove Pčelica Maja, a mini riblji filet je, naravno, Nemo

 ??  ?? Najbolja preporuka Preporuka Marijane Glavote souffle od bijele čokolade pokazao se punim pogotkom
Najbolja preporuka Preporuka Marijane Glavote souffle od bijele čokolade pokazao se punim pogotkom
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Bazen se nalazi u kutu terase samog restorana
Bazen se nalazi u kutu terase samog restorana
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia