Večernji list - Hrvatska

Bez tupea sam ljepši od Putina, a od mnogih i pametniji te sretniji

Pjevač žali što nije dobio okladu i pokazao svima prirodnu ljepotu

- Scena@vecernji.net

Krenule su fotomontaž­e po Facebooku pa su mu prijatelji rekli da izgleda kao Sean Connery

“Ne gledam nogomet s društvom jer vičem, psujem, vrijeđam, napadam...“

Klara Modrić U moru oklada koje su se nizale tijekom ovogodišnj­eg Svjetskog nogometnog prvenstva, najviše je medijske pažnje privukla ona pjevača Duška Lokina koji je rekao da će, ako hrvatska reprezenta­cija osvoji zlato, s glave skinuti svoj dugogodišn­ji zaštitni znak – tupe. Unatoč željnim očekivanji­ma Lokinovih obožavatel­ja, kolega, prijatelja pa čak i mlađih generacija koji su za zadarskog slavuja čuli upravo zbog prepoznatl­jivog tupea, oklada je propala onog trenutka kad se san o zlatu pretvorio u srebrnu javu.

Strastveni navijač

Iako bi mnogi pomislili kako je 75-godišnjem pjevaču laknulo, on nas je uvjerio u potpuno suprotno. – Jako mi je žao što se to nije dogodilo, jer to bi značilo da smo svjetski prvaci, a svi bi mogli vidjeti moju prirodnu ljepotu – priznao je gorljivi navijač koji je posljednji­h mjesec dana u potpunosti podredio nogometnom prvenstvu. – Ja sam bivši nogometaš i meni su pjesma i sport život, ali nogomet je nešto posebno. Ja sam strastveni navijač Hrvatske nogometne reprezenta­cije i otkazao sam apsolutno sve koncerte zaka- zane u vrijeme igranja utakmica. Naši su mi vatreni bili na prvom mjestu – kaže pjevač u čijem srcu posebno mjesto imaju nogometaši iz Zadra. – Preponosan sam na svoje Za- drane, Modrića, Vrsaljka, Subašića i Livakovića i osjećam se kao prvak svijeta – dodao je Lokin koji je utakmice pratio sam, kod kuće. – Nikad ne gledam nogomet s društvom jer vičem, psujem, vri- jeđam i napadam, a to nije baš ugodno za slušanje pa sam ludovao sam. Bio sam tužan jer smo bili bolji, ali ponosan na činjenicu što Francuska ima četiri milijuna igrača, a mi toliko stanovnika – opisuje dojmove s nedavno završenog prvenstva.

Skidam tupe, ali...

U razgovoru Duško Lokin je otkrio kako su mnogi prijatelji bili razočarani što je oklada propala. – Krenule su fotomontaž­e po Facebooku pa su mi prijatelji rekli da izgledam kao Sean Connery. S time se ne bih baš složio, ali sigurno sam ljepši od Putina i nekih svjetskih ljepotana. Od mnogih sam ljepši, zgodniji, sretniji i pametniji – priznao je te dodao kako još uvijek postoji šansa da će tupe otići u zaborav. – Za dvije godine Hrvatska će biti europski prvak i tada više nemam nikakvog razloga da to ne učinim. Već bih to učinio i zapravo sam nesretan što se to nije i dogodilo, ali sam siguran da hoće – zaključio je Duško Lokin kojeg publika može ovog ljeta slušati po cijelom Jadranu i Sloveniji.

 ??  ?? Pjevač je otkrio kako su prijatelji bili razočarani što je oklada propala
Pjevač je otkrio kako su prijatelji bili razočarani što je oklada propala
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia