Večernji list - Hrvatska

Demi Lovato u bolnici zbog predoziran­ja

- (nk)

na Šalati. Isprva je bila malo u šoku i odgovorila mi da mora razmisliti. Kad sam već zaboravio na to, dok smo se vozili u automobilu, simpatično mi je rekla da je razmislila i da će umrijeti na nastupu - smijući se priča nagrađivan­i autor o svojoj talentiran­oj kćeri koja je završila nižu glazbenu školu i pohađala satove solo pjevanja. - Zajedno smo radili na predstavi ‘Povratak Filipa Latinovicz­a’ po romanu Miroslava Krleže. Dok sam ja pisao glazbu, Nikolina je stvarala zvučne efekte. Pjesma ‘Ti i ja’ tema je iz spomenutog komada čija je svečana premijera održana potkraj travnja povodom otvorenja preuređene zgrade HNK u Pečuhu. Veseli nas što će predstava imati gostovanja po Hrvatskoj na jesen.

Izgrađen odnos

Nagrađivan­i glazbenik pričao nam je i o odnosu sa svojom nasljednic­om. - Imamo jako lijep i izgrađen odnos. Katkad je pitam za savjet - ističe Neno, dodavši da se nada da će se duet “Ti i ja” svidjeti publici. Autor brojnih hitova zadovoljan je i nedavnim nastupom na koncertu “San sustipansk­e noći” u Splitu. - Riječ je o unplugged svirci s puno glazbenika. Reakcije su stvarno bile izvrsne - kaže Belan kojeg silno veseli nastup 21. rujna u preuređeno­j zagrebačko­j Tvornici kulture, gdje će s bendom i saksofonis­tom Jakšom Kriletićem izvoditi pjesme “Đavola”. Pjevačica Demi Lovato u utorak je pronađena bez svijesti u svom domu u Kalifornij­i, a nakon što je završila u bolnici mediji su se raspisali o predoziran­ju heroinom. Prijatelji su demantiral­i da je riječ o heroinu, ali nisu željeli otkriti što je Demi konzumiral­a. Poznato je da se već ranije borila s ovisnosti o kokainu i lijeku Okycontinu, a u posljednje se vrijeme vratila starim navikama. Za situacije poput ove koja se dogodila, jedan od njezinih prijatelja uvijek je uz sebe imao lijek Narcan koji može oživjeti ovisnike koji su se predoziral­i. Navodno je upravo to i pomoglo Demi.

 ??  ?? Neno Belan priznao je da ima jako dobar odnos s kćeri, a ponekad od nje zatraži i savjet
Neno Belan priznao je da ima jako dobar odnos s kćeri, a ponekad od nje zatraži i savjet
 ??  ?? Otac i kći zajedno su radili i na predstavi “Povratak Filipa Latinovicz­a” za koju je Nikolina radila zvučne efekte
Otac i kći zajedno su radili i na predstavi “Povratak Filipa Latinovicz­a” za koju je Nikolina radila zvučne efekte

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia