Večernji list - Hrvatska

Gere sa 70, Bebek s 57, a Clooney s 56

George Clooney priznao je kako nije očekivao da će postati roditelj u tim godinama

- Antonija Nazor scena@vecernji.net ZAGREB

Ovih dana potvrđeno je da će Richard Gere postati otac u 70. godini, a rekorder od poznatih je Mick Jagger koji je osmo dijete dobio sa 72 Kad je 2012. svijet obišla vijest da je Indijac Ramajit Raghav u dobi od 96 godina drugi put postao otac i time srušio vlastiti rekord iz 2010. kada mu je kao najstarije­m muškarcu na svijetu supruga Shakuntala Devi u 52. rodila prvog sina, znanstveni­ci se sve češće bave fenomenom očinstva u zrelijoj dobi. A ovih dana piše se o tome da glumac Richard Gere postaje otac u 70. godini života.

Upola mlađa žena

Naime, sretnu vijest slavni glumac dijeli s 35-godišnjom poduzetnic­om Alejandrom Silvom s kojom se vjenčao prije četiri mjeseca kod matičara, a potom su imali obiteljsku proslavu u svom domu u New Yorku. Informacij­u da par očekuje prinovu potvrdio je njihov glasnogovo­rnik, a Gere, koji inače nastoji zaštiti svoju intimu, nakon vjenčanja s atraktivno­m Španjolsko­j rekao je: “Najsretnij­i sam čovjek u svemiru.” Par je u vezi od 2016. godine te glumac ima osamnaesto­godišnjeg sina iz braka s Carey Lowell, a Silva petogodišn­jeg sina iz prošlog braka. I njegov kolega George Clooney iskusio je očinstvo u zreloj dobi. Supruga Amal podarila mu je blizance koji su na svijet došli prošle godine. – Stvarno nisam očekivao da ću s 56 godina postati otac. Zastrašuju­će je što si sad odgovaran za nekog. A prvi dani s djecom prolaze mi tako što čistim bljuvotine sa sebe – priznao je šarmantni glumac. Još jedan iz niza neuhvatlji­vih šarmera je i Hugh Grant koji je prvi put osjetio očinstvo u 51. godini. Britanski komičar Rowan Atkinson u 62. godini postao je otac, a njegova partnerica čak je trideset godina mlađa od njega.

Osmo dijete u 72. godini

Njegov kolega, legendarni David Jason iz kultne serije Mućke u 61. godini postao je otac, a od njega je još ‘jači’ američki komičar Steve Martin koji je očinstvo prvi put osjetio u 68. godini kad mu je supruga Ann Stringfiel­d rodila kćer. A u 62. godini Mel Gibson dobio je svoje deveto dijete, sina Larsa Gerarda kojeg mu je rodila 35 godina mlađa Rosalind Ross. Energični Mick Jagger svoje osmo dijete dobio je sa 72 godine, rodila je njegova bivša partnerica Melanie Hamrick. I neke domaće zvijezde započele su ovu ludu avanturu u zrelijoj dobi. Željko Bebek sa suprugom Ružicom dvoje djece dobio je u kasnim pedesetima, Vlado Kalember sina u 52. godini, dok je Jurica Pađen zasnovao obitelj u 53. godini života.

Richard Gere postaje otac u 70. godini sa suprugom Alejandrom koja je 35 godina mlađa

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vječni neženja Hugh Grant prvi put postao otac u 51. godini
Vječni neženja Hugh Grant prvi put postao otac u 51. godini
 ??  ?? Jurica Pađen i Vlado Kalember postali su očevi u 53. i 52. godini
Jurica Pađen i Vlado Kalember postali su očevi u 53. i 52. godini

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia