Večernji list - Hrvatska

Kylie Jenner uhvaćena kako bira zaručnički prsten

- (ng)

Nizbrdo je krenulo nakon što su doznali da otac njegove supruge boluje od karcinoma želuca zbog čega je Fahriye često boravila u Njemačkoj gdje joj žive roditelji. – Nakon svega osjećam se malo depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim. Ali nije kraj svijeta. Idem dalje i, kad se dobro odmorim, vraćam se na posao – izjavio je glumac. Od istog sindroma bolovala je i njegova kolegica Meryem Uzerli koja je napustila snimanje Sulejmana Veličanstv­enog. – Htjela sam skočiti s balkona, ali srećom na vrijeme sam spriječena. Ova slava preko noći i snimanja deset sati na dan doveli su me do toga da više ne želim živjeti – rekla je tada. Britney Spears, tinejdžers­ka zvijezda 90-ih, također je iskusila mračnu stranu slave.

Ružno razdoblje depresije

I dok je na početku karijere njegovala stil slatkice i dobre cure, pod pritiskom obožavatel­ja, ali i brojnih nastupa “puknula” je 2007. godine. Tada je snimljena kako glavu brije na ćelavo, a zatim je kišobranom napala paparazze. Bio je to trenutak kada se potpuno slomila, a tome je kumovao i raspad braka te borba za skrbništvo nad sinovima. Britney se nakon nekoliko mračnih godina vratila u punom sjaju. Iako kod nas još uvijek rijetko tko progovara o psihičkim problemima, posebno javno, glumac Filip Juričić otvoreno je govorio o svojim problemima. Filip je više puta istaknuo kako mu je najteže životno razdoblje bilo upravo kada je snimao svoju prvu sapunicu “Ljubav u zaleđu”. – Bilo je teško priznati javnosti da patim od depresije. Pamtim to kao jedno ružno razdoblje. Pregorio sam. Trebalo mi je nekih šest mjeseci da se stvari poslože, ali, evo, iz mog iskustva, kad misliš da se stvarno sve raspalo i da nema natrag, sve se ponovno složi na svoje mjesto – rekao je svojedobno za 24 sata express. Reality zvijezda Kylie Jenner i njezin dečko Travis Scott s kojim ima kćer Stormi, viđeni su u zlatarnici u kojoj je Kylie gledala dijamantne zaručničke prstene. – Možda nije donijela konačnu odluku, ali Travisu je sigurno dala do znanja što joj se sviđa – rekao je izvor.

Britney se slomila 2007., a na scenu se vratila nakon nekoliko godina Bilo je teško priznati javnosti da patim od depresije, rekao je Filip Juričić

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia